Spor

Pereyra'da ikna turları! Son bir görüşme daha

Tüm Spor - Ante Rebic'i KAP'a bildiren Beşiktaş, on numara transferi için Pereyra'da da sona yaklaştı. Siyah-beyazlılar, Arjantinli oyuncunun eşini ikna etmeye çalışıyor.

Pereyra'da ikna turları! Son bir görüşme daha
31-07-2023 17:18

Transfer ÖZETİ| çalışmalarına hız veren Beşiktaş, uzun zamandır peşinde olduğu Arjantinli 10 numara Roberto Pereyra ile bu hafta son görüşmesini gerçekleştirecek.

İtalya'dan istediği teklifleri alamayan Arjantinli orta saha, Beşiktaş'ın teklifine kısa süre içinde yanıt verecek.

Transferde sürecin uzamasındaki en büyük etkenlerden biri Pereyra'nın eşi Maria Carolina'ydı. Siyah-beyazlı idarecilerin Pereyra ailesini ikna etmek için büyük çaba içinde olduğu öğrenilirken futbolcunun eşi de İstanbul'da yaşama konusundaki çekincelerden kurtulmaya başlamış durumda.



VARGAS SÜRPRİZİ


Öte yandan Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in de transferi için olumlu rapor verdiği Matias Vargas için yeniden görüşmelere başlamayı düşünüyor.

Ülkemizde daha önce Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giyen ve son olarak Çin'de top koşturan futbolcunun Beşiktaş forması giymeye sıcak baktığı öğrenilirken transfer komitesinin de Vargas için SH Port ile temaslarını sıklaştırması bekleniyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER