Politika

Özgür Özel'den, Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmesi açıklaması! Tarih verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP ziyaretine ilişkin açıklama yaptı. Özel, 'Yarın tarih ve saat belli olacak.' dedi.

Özgür Özel'den, Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmesi açıklaması! Tarih verdi
05-06-2024 19:12

Son ÖZETİ| dakika Özgür Özel haberleri: CHP Genel Başkanı Özgür Özel Anayasa Mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya ile görüşmesinin ardından yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP ziyaretine ilişkin önemli bir açıklamada bulundu.

'TARİH VE SAAT YARIN BELLİ OLACAK'

Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gelecek hafta görüşeceklerini belirterek, "Erdoğan'la görüşme tarihimiz gelecek hafta içerisinde olacağı kesinleşti. Yarın gününü ve saatini paylaşma imkanımız olacak. Bu önemli bir görüşme, ben siyasette herkesin herkesle görüşmesini savunuyorum. Normalleşme dediğimiz bir dönem." dedi.

ÖZEL'DEN, ERDOĞAN-AKŞENER GÖRÜŞMESİ YORUMU

Erdoğan-Meral Akşener görüşmesine de değinen Özel, "Ben Meral Akşener'i bayramda aradım. Bunlar insani şeyler. İnsani duygularını kaybeden siyasetçilerin memlekete kazandıracağı hiçbir şey yok.

Umarım her iki tarafın da memnun ayrıldığı bir temas gerçekleşiyordur. Biz de dikkatle takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER