Teknoloji

Orta segmente yeni bir soluk getirecek! vivo V40 Serisi, Türkiye'ye geliyor!

vivo ve ZEISS'in portre fotoğrafçılığında devrim yapan iş birliğinin bir sonucu olan yeni V40, sunduğu portre fotoğrafçılığı özellikleri ile kullanıcıların hikâyelerini çarpıcı kalitede anlatan çekimler yapmalarını sağlıyor.

Orta segmente yeni bir soluk getirecek! vivo V40 Serisi, Türkiye'ye geliyor!
08-10-2024 10:33

Akıllı ÖZETİ| cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji şirketlerinden vivo, kullanıcıların mobil portre fotoğrafçılığı deneyimini zenginleştirmek için tasarladığı en yeni akıllı telefonları V40 ve V40 Lite'ı içeren yeni V40 Serisini çok yakında Türkiye'de resmen satışa sunacağını açıkladı.
 
vivo, ZEISS ile portrede devrim yapan iş birliğini artık V Serisi'ne de taşıyarak profesyonel portreleri daha ulaşılabilir kılıyor. ZEISS ile birlikte tasarlanan profesyonel düzeyde bir portre sistemine sahip olan yeni vivo V40, kullanıcıların hikâyelerini çarpıcı kalitede anlatan portreler ve videolar çekmelerini sağlıyor.
 
vivo Denizaşırı Pazarlar Ürün Departmanı Genel Müdürü Yongduan Zhou yaptığı açıklamada, "Yeni vivo V40'ta genel kullanıcı deneyimini geliştirmek için güçlü mobil portre fotoğrafçılığı, uzun süreli pil performansı ve şık tasarımı bir araya getirmeye odaklandık. Oluşturıcılık ve kendini ifade etmek için sonsuz fırsatlar sunan profesyonel düzeyde bir portre sistemini birlikte tasarlamak için ZEISS ile ortaklık kurduk.

Uzun ömürlü pil, sorunsuz performans, etkileyici ekran ve sezgisel arayüz, kullanıcıların gün boyunca bağlı, üretken ve eğlenceli kalmasını sağlıyor. Her cihazı bir akıllı telefondan daha fazlası, dijital yaşamınızın her alanını geliştiren bir yol arkadaşı olarak düşünüyoruz.” dedi.

PORTRE FOTOĞRAFÇILIĞI İÇİN İHTİYACINIZ OLAN HER ŞEY

V40, profesyonel düzeyde portre fotoğrafçılığı için titizlikle tasarlandı. vivo ile ZEISS tarafından ortaklaşa belirlenen kalite ve görüntüleme performansı standartlarına ulaşan bu cihaz ZEISS Optics'in olağanüstü görüntü kalitesini sağlıyor. Kullanıcılar 50 MP ZEISS OIS Ana Kamera[1] ile her ayrıntıyı yakalayabiliyor.

Ön tarafta, 50 MP ZEISS Grup Selfie Kamerası[2], kullanıcıların ayrıntılı ve renkli selfie'ler çekmesine yardımcı olan akıllı otomatik odaklama ile donatıldı. V40 Lite ise 32 MP Portre Kamera, 2 MP Bokeh Kamera ve 50 MP Ana Kamera'ya ek AI Star Işığı Portresi özelliği ile geliyor.
 
V40 Serisi, yükseltilmiş AI Star Işığı Portre özelliği ile portre aydınlatmasını yeniden tanımlıyor. V40 derinlik ve boyutluluğu artıran stüdyo kalitesinde profesyonel dolgu ışığına sahip. Yeni AI 3D Stüdyo Işığı, zorlu aydınlatma koşulları için hassas ve doğal dolgu ışığı ekleyerek görüntü kalitesini artırmaya yardımcı oluyor. AI 3D Stüdyo Işığı, 3D yüz ışığı tanıma analizi için gelişmiş AI algoritmalarını kullanıyor ve düşük ışıkta veya gece çekilen portreleri geliştirmek için ek bir 3D dolgu ışığı katmanı da sunuyor.
 
UZUN ÖMÜRLÜ GÜÇLÜ BATARYA İLE SORUNSUZ PERFORMANS VE EĞLENCE

V40, kullanıcıların aktif yaşam tarzına ayak uydurmak için tasarlandığından büyük 5500 mAh BlueVolt pil ile geliyor. Bu pil kullanıcıların 63 saate[3] kadar müzik dinlemesini sağlıyor. Pil azaldığında, kullanıcılar cihazlarını hızlı bir şekilde şarj etmek ve bağlantıda kalmak için 80W FlashCharge Teknolojisine ve Hızlı şarj Moduna güvenebilirler.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER