Teknoloji

OPPO ColorOS 15 güncelleme detayları ortaya çıktı!

OPPO ColorOS 15 güncellemesinin detayları ortaya çıktı. Yeni katmanlı derinlik duvar kağıtları ve daha fazlası...

OPPO ColorOS 15 güncelleme detayları ortaya çıktı!
24-08-2024 16:32

OPPO ÖZETİ| marka akıllı telefonların yaklaşmakta olan mobil işletim sistemi ColorOS 15 güncellemesinin bazı detayları ortaya çıktı. Yeni sürümle birlikte, kullanıcılar daha derin ve etkileyici görsel deneyimler sunan katmanlı derinlik duvar kağıtlarına sahip olacaklar. Ayrıca, kilit ekranında yer alan bu yeni duvar kağıtlarının açılma animasyonları da oldukça etkileyici görünecek. Peki başka hangi yenilikler var. Detaylar haberimizde…

OPPO ColorOS 15’in detayları ortaya çıktı: Yeni katmanlı derinlik duvar kağıtları ve daha fazlası

OPPO ColorOS 15 güncellemesi, ayrıca ayrılmış bir kontrol merkezi ve gerçek zamanlı Gaussian bulanıklık desteği sunacak. Bu yenilik ile birlikte kullanıcıların cihazlarını daha akıcı ve görsel olarak çekici bir şekilde kontrol etmeleri mümkün olacak.

Ayrıca, merkeze yerleştirilmiş olan “Akışkan Bulut” (Fluid Cloud) özelliği, daha fazla bilgi gösterme kapasitesine sahip olacak ve dokunma işlemleri için optimize edilmiş bir kullanıcı deneyimi sunacak. Kullanıcı arayüzünde yapılan büyük değişikliklerle birlikte, “Hakkında” sayfasında da kapsamlı bir yeniden tasarım yapılmış durumda.

OPPO ColorOS 15'in şaşırtan özellikleri ortaya çıktı

OPPO ColorOS 15'in şaşırtan özellikleri ortaya çıktı

OPPO telefonların yeni işletim sistemi ColorOS 15, bomba gibi özelliklerle geliyor. Yeni sürümle ilgili şaşırtan detaylar geldi.

OPPO ColorOS güncellemesi ile gelen yeni özellikler, kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirmeyi hedefliyor. OPPO Find X7 serisi ve OnePlus 12 cihazları için ColorOS 15 Beta testleri başladı. Bu test programı için Find X7 serisi ve OnePlus 12 kullanıcılarından toplamda 900 kişi seçilecek.

Sizce OPPO’nun ColorOS 15 güncellemesi, mevcut kullanıcı deneyimini nasıl etkileyecek? Yeni görsel efektler ve kontrol merkezi değişiklikleri, günlük kullanımda fark yaratır mı? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

colorosOppo Find 7
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER