Ekonomi

O proje hayata geçiyor, hedef 4 milyar TL: Galatasaray'a dev gelir

Eski Başkan Yardımcısı Özgörkey’in projesi hayat buluyor. Dursun Özbek yönetimi Mağazacılık AŞ’yi halka arz etmeyi planlıyor. Beklenen gelir 4 milyar TL

O proje hayata geçiyor, hedef 4 milyar TL: Galatasaray'a dev gelir
17-10-2024 10:58

Galatasaray ÖZETİ| (#GSRAY) dev gelir için önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Gelen bilgilere göre Sportif AŞ çatısı altında bulunan Mağazacılık AŞ’nin halka arz edilmesi gündeme girdi. Ayhan Şensoy’un T24’teki haberine göre, gerekli müracatların 2025’in başında, aynı yılın sonu yahut 2026’da ise halka arzın tamamlanması hedefleniyor. Bu süreçten beklenen gelir hedefi ise 3-4 milyar TL arasında.

ÖZGÖRKEY: GALATASARAYIMIZA BIRAKTIĞIMIZ BİR PROJE DAHA HAYATA GEÇİYOR

Konuyu ilk gündeme getiren eski başkan yardımcısı ve Galatasaray Mağazacılık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özgörkey’di. Dursun Özbek başkanlığındaki idarede yaşanan fikir ayrılıkları nedeniyle istifa eden Özgörkey, “Başkana tesekkür ederim. Galatasarayımıza bıraktığımız Columbus projesinin çok önemli bir adımının gerçekleşeceğini gündeme getirmesi beni ve arkadaşlarımı çok mutlu etti. Galatasaray mağazacılık halka arzı doğru yapıldıgında buyuk finansal katkı saglayacağı benzeri elimizde ki varliklarin korunmasını da garanti edecek” dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER