Spor

Nuri Şahin'den Mourinho sözleri! 'Asla unutmayacağım'

Tüm Spor - Borissia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin, Real Madrid forması giydiği dönemde teknik direktörlüğünü yapan Jose Mourinho hakkında konuştu.

Nuri Şahin'den Mourinho sözleri! 'Asla unutmayacağım'
18-10-2024 10:43

Borissia ÖZETİ| Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho hakkında açıklamalarda bulundu. Real Madrid döneminde Mourinho'nun öğrencisi olan Şahin, Portekizli çalıştırıcı hakkında konuştu.

"ASLA UNUTMAYACAĞIM"

Alman basınına demeç veren Şahin, "Mourinho'nun devre arası konuşmalarını asla unutmayacağım. İlk yarıda bir teknik direktörün maç kazandığını ilk elden gördüm. Bu çok özeldi, özellikle de ilk yarıda işler iyi gitmediğinde. Doğruluk çoğu zaman ihtiyaç duyulan duyguları vurur, bazen de çok şiddetli olabiliyordu." ifadelerini kullandı.

"HİYERARŞİ PERFORMANSI KORUMAZ DEMİŞTİM"

Nuri Şahin, Dortmund'da bazı futbolcuların kendisinden şikayetçi olduğuna yönelik iddialara da cevap verdi. Emre Can ve Sabitzer'le problemi olduğu konuşulan Nuri Şahin, "Üst düzey takımsak her yerde kazanmalıyız. 3 günde bir oynamaya alışkın olmayan oyuncular var. Emre Can henüz formunun zirvesinde değil. Evet kaptan ama hiyerarşi performansı korumaz demiştim. Sabitzer, onu koyduğum yerde oynamak istemedi. Ama kararı koçun vereceğini söyledi. Benim için önemi yok, sonuçta haklı" dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER