Spor

Nihat Kahveci'nin Fenerbahçe şaşkınlığı

Tüm Spor - Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Nihat Kahveci, Fenerbahçe'de 3 ismin performansını ön plana çıkardı.

Nihat Kahveci'nin Fenerbahçe şaşkınlığı
16-09-2024 09:53

Eski ÖZETİ| futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin 2-0'lık Kasımpaşa galibiyetini yorumladı. Kontraspor'da konuşan Kahveci, Fenerbahçe'nin defansif performansını eleştirdi.

Kasımpaşa'nın gol atamasa da Fenerbahçe ceza sahasına çok kolay girdiğini aktaran Nihat Kahveci şu ifadeleri kullandı:

"Ben Fenerbahçe'nin kendi 18'ine herhangi bir rakibin bu kadar kolay geldiğini görmedim. Gol yok ama çok kolay girdiler ceza sahasının içine."

Fenerbahçe'nin 2-0'dan sonra durduğunu belirten Kahveci, "İrfan Can Kahveci oyuna girdikten sonra yine topu tuttu. Fenerbahçe gol yemediyse Kasımpaşa'nın son vuruşları yüzünden. Becao ve Çağlar da çok iyiydi." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin oynadığı futbolun deplasmanlarda sorun çıkarabileceğini dile getiren Nihat Kahveci, "Taraftar 10 yıldır Fenerbahçe'den şampiyonluk bekliyor. Seni güçlü oyun şampiyonluğa götürür ama bu futbolla bundan sonraki deplasmanlarda ne yapabilirsin bunu analiz etmen lazım" dedi.

Kasımpaşa maçı özelinde 3 Fenerbahçeli futbolcunun performansını ön plana çıkaran Kahveci, "Fenerbahçe bugün Becao, Çağlar ve İsmail Yüksek'in performansına şükretsin" ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER