Ekonomi

Naturel Enerji'den 10 milyon TL deprem yardımı

Türkiye'yi sarsan deprem sonrası borsada işlem gören Naturel Yenilenebilir Enerji, deprem için 10 milyon TL yardım yapacağını duyurdu.

Naturel Enerji'den 10 milyon TL deprem yardımı
08-02-2023 16:28

BORSAGUNDEM.COM

ÖZETİ|

Türkiye'nin en az 10 ilinde ciddi şekilde hissedilen merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası Türkiye topyekün mücadele ediyor. Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerde bu acıya duyarsız kalmayarak yardımlar yapıyor.

Naturel Yenilenebilir Enerji'de (#NATEN) yardım kampanyasına Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Türk Kızılay'ına toplamda 10 milyon TL göndererek destek olacağını açıkladı.


İŞTE NATUREL ENERJİ'NİN AÇIKLAMASI

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:

Şirketimiz Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu'nun 07.02.2023 tarihli toplantısında;

Kahramanmaraş ilimizde meydana gelen ve on şehrimiz ile ilçelerimizi doğrudan etkileyen depremlerin ardından, ilgili bölgelerde arama-kurtarma çalışmalarında kullanılması ve ihtiyaçların karşılanması amacıyla İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) şirketimiz tarafından 5 milyon TL'lik nakdi ve Türk Kızılay'a 5 milyon TL'lik de ayni (gıda, giyecek, temel ihtiyaç, ısınma vb.) toplam 10 Milyon TL'lik bağış yapılmasına karar verilmiştir.

Depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Birlikte tüm zorlukları aşacağımıza inanıyoruz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER