Gündem

Narin'in cansız bedeni bulundu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan beri aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.

Narin'in cansız bedeni bulundu
08-09-2024 10:38

19 ÖZETİ| gün ardından acı haber! Narin'in cansız bedenine ulaşıldı: Olay yerinden ilk görüntüler...

GALERİNİN DEVAMI <p>21 Ağustos <a href=2024 tarihinde Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinden çıkan ve Kuran Kursu'na giden Narin Güran geri dönmedi.

"><p>8 Yaşındaki Güran'ın eve dönmemesinin akabinde telaşlanan ve köylülerle aramaya çıkan aile, bir ize rastlamadı.</p><p>Ailenin ve köylülerin telaşlanması ve <a href=haber vermesi üzerine bölgeye gelen ekipler, 19 gündür Narin Güran'ı arıyordu.

"><p>Son dakika haberine göre; Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni 19. günde bulundu.</p><p> </p><p>Son dakika haberine göre; Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni 19. günde bulundu.</p><p> </p><p><em>Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine <a href=bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu.

Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.

"><p>Aktarılan ilk bilgilere göre küçük kızın cansuz bedenin çuval içinde bulunduğu ifade edildi. </p><p>İşte <a href=olay yerinde ilk görüntüler...

">

21 Ağustos 2024 tarihinde Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinden çıkan Narin Güran geri dönmedi.

8 Yaşındaki Güran'ın eve dönmemesinin akabinde telaşlanan ve köylülerle aramaya çıkan aile, bir ize rastlamadı.

Ailenin ve köylülerin telaşlanması ve haber vermesi üzerine bölgeye gelen ekipler, 19 gündür Narin Güran'ı arıyordu.

BAKAN YERLİKAYA ACI HABERİ DUYURDU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin Güran'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun." dedi. 

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu.

Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) September 8, 2024

AMCASI TUTUKLANMIŞTI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın konuyla ilgili yürüttüğü soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında amca S.G. tutuklanmıştı.

KÖYE GİRİŞ-ÇIKIŞLAR KAPATILDI

Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından köye giriş-çıkışlar kapatıldı.

NARİN'İN DNA'SININ BULUNDUĞU ARAÇ GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan Narin Güran'ın tutuklanan amcası Salim Güran'a ait olan ve Narin'in DNA izleri bulunan araç kriminal inceleme için Van'a götürüldü.

Sökülen ön yan koltuğun altında da DNA bulgusuna rastlanırken araç da ilk kez görüntülendi.

EVLER, AHIRLAR, KUYULAR ARANDI

Öte yandan jandarma ve AFAD'a bağlı arama kurtarma ve diğer ekipler, mahallenin çevresi, kayalıklar, dere ve sazlık, tarlalar ile mahallenin içindeki atıl alanlar, boş evler, ahırlar, samanlıklar ve evlerin bahçesinde arama gerçekleştirdi.

Jandarma ekipleri, mahalleye giren ve bölgeden ayrılan araçları kontrol etti. Jandarma Sualtı Arama Kurtarma dalgıç ekipleri, mahalledeki su kuyularında arama yaptı, bu noktaları sprey boya ile işaretledi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER