Gündem

Narin'in amcasının telefonundaki kayıtlara ulaşıldı! Kendini ele verdi

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin flaş detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Tutuklu bulunan amca Salim Güran'ın telefonundan sildiği bilgilerin geri getirildiği bildirildi

Narin'in amcasının telefonundaki kayıtlara ulaşıldı! Kendini ele verdi
13-09-2024 17:33

Diyarbakır'ın ÖZETİ| Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin flaş detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

SİLİNEN BİLGİLER GERİ GETİRİLDİ

Tutuklu bulunan amca Salim Güran'ın telefonundan sildiği tüm konuşma ve mesaj kayıtlarının geri getirildiği bildirildi.

SES KAYITLARI İNCELENİYOR

Bilindiği gibi amca Güran telefonuna bir uygulama yüklediğini ve bu uygulamanın tüm konuşmaları kaydettiğini belirtmişti. Uzmanlar telefonda yer alan ses kayıtları ve mesajları tek tek inceliyor. Soruşturma neticesinde cinayeti aydınlatacak ve katilin kim olduğunu belirleyecek delillere ulaşılması bekleniyor.

KENDİNİ ELE VERDİ

Sabah Gazetesi Ankara İstihbarat Şefi Halit Turan, A Haber canlı yayının soruşturmayla ilgili kritik bir bilgiyi paylaştı. Turan, "Cinayet günü kimle konuştuysa bütün konuşmaların kayıt altında olduğunu biliyoruz. Daha önce Salim Güran konuşmaları kaydetmesi için telefonuna bir uygulama indirdiğini bildirmişti. Bu yüzden bütün konuşmalar o telefonda yer alıyor." dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER