Gündem

Narin Güran cinayetiyle ilgili tutuklanan itirafçı Nevzat Bahtiyar ifadesini değiştirdi

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenini dereye gizlediğini itiraf eden ve tutuklanan Nevzat B, sulh ceza hakimliğindeki ifadesinde, 2 Eylül'de tutuklanan amca Salim Güran'ın "Arif'in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni ?

Narin Güran cinayetiyle ilgili tutuklanan itirafçı Nevzat Bahtiyar ifadesini değiştirdi
11-09-2024 08:38
Diyarbakır'da ÖZETİ| 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenini dereye gizlediğini itiraf eden ve tutuklanan Nevzat B, sulh ceza hakimliğindeki ifadesinde, 2 Eylül'de tutuklanan amca Salim Güran'ın "Arif'in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni öldürürüm." şeklinde kendisini tehdit ettiğini öne sürdü.Abone ol

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedini dereye gizlediğini itiraf eden Nevzat Bahtiyar (48), "Çocuğu kasten öldürmeye iştirak" suçundan tutuklandı.

İfadesinde, 2 Eylül'de tutuklanan amca Salim Güran'ın "Arif'in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni öldürürüm" şeklinde kendisini tehdit ettiğini öne süren Nevzat Bahtiyar, "Daha önce ifademde bu durumdan bahsetmemiştim çünkü Salim Güran'dan korkmuştum" dedi.

Jandarmadaki ilk ifadesinde cesedi amcayla birlikte çuvala koyduklarını söyleyen Bahtiyar, sul cezadaki mahkemede bu ifadesini değiştirdi ve "Ben kendi ikametimde Narin'in cesedini tek başıma çuvalın içerisine yerleştirdim" dedi. 

Yine jandarmadaki sorgusunda, Güran'ın kendisine "İyi düşün, sana 200 bin TL para veririm" dediğini kaydeden Nevzat Bahtiyar, "Battaniyeye sarılı çocuğu alıp çuvalın içerisine birlikte koyduk. Bu esnada çocuğun üzerinde siyah tişört ve şort vardı. Üzerinde asılı küçük bir çanta vardı. Çocuğu torbaya koyduğumuzda sağ kulağının arkasında boyun bölgesinde bir kızarıklık vardı" demişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER