Politika

Mustafa Sarıgül'den sosyal medyadaki uygunsuz görüntülerle ilgili açıklama!

Sosyal medyada dolaşıma sokulan bir cinsel ilişki videosu kısa sürede infial yarattı. Videodaki kişinin CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül olduğu iddia edilirken, Sarıgül'den yanıt gecikmedi.

Mustafa Sarıgül'den sosyal medyadaki uygunsuz görüntülerle ilgili açıklama!
17-07-2024 09:47
Sosyal ÖZETİ| medyada dolaşıma sokulan bir cinsel ilişki videosu kısa sürede infial yarattı. Videodaki kişinin CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül olduğu iddia edilirken, Sarıgül'den yanıt gecikmedi.Abone ol

Sosyal medya platformu X üzerinden servis edilen bir cinsel ilişki videosundaki kişinin CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül olduğu iddiası kısa sürede gündem yarattı.

Atılan tweet'ler sonrası "Mustafa Sarıgül" etiketi X platformunda TT olurken infial yaratan iddiaya Sarıgül'den yanıt gecikmedi.

Sarıgül yaptığı paylaşımda "Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Türkiye'nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER