Gündem

MSB duyurdu: Hudut Kartalları 486 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi

Milli Savunma Bakanlığı, 'Hudut Kartallarımız, Van hudut hattında Jandarma ile koordineli olarak yaptığı arama-tarama faaliyetinde 486 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi.' açıklamasında bulundu.

MSB duyurdu: Hudut Kartalları 486 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi
23-02-2023 12:03

SON ÖZETİ| DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Deprem bölgesinde canla başla görev yapan #Mehmetçik, hudut güvenliği için de etkin ve kararlı şekilde görevini sürdürüyor. Hudut Kartallarımız, Van hudut hattında Jandarma ile koordineli olarak yaptığı arama-tarama faaliyetinde 486 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi." açıklamasında bulundu.

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Ayrıca yılbaşından itibaren hudutlarımızda gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetlerinde 827 kilogramdan fazla uyuşturucu madde ele geçirildi." denildi.

Deprem bölgesinde canla başla görev yapan #Mehmetçik, hudut güvenliği için de etkin ve kararlı şekilde görevini sürdürüyor.

Hudut Kartallarımız, Van hudut hattında Jandarma ile koordineli olarak yaptığı arama-tarama faaliyetinde 486 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi.#MSB pic.twitter.com/879Tc6uz4j

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) February 23, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER