Gündem

MHP Lideri Devlet Bahçeli: 'Seçimler zamanında yapılacak!'

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki parti grup toplantısında; 'Türkiye’de güven bunalımı yoktur. Seçimler zamanında yapılacaktır. Ve herkes siyasi hesabını buna muvaffık yapmak durumundadır.' dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli: 'Seçimler zamanında yapılacak!'
22-10-2024 12:42

MHP ÖZETİ| Lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, gündeme ve siyasete ilişkin açıklamalarında tarihi bir çağrıda da bulunarak; "Türkiye'ye getirilirken her türlü hizmete hazırım diyen teröristbaşı buyursun terörün bittiğini ilan etsin. Bu çağrımı anlamayanlar, saptırmaya çalışanlar çoktur." dedi. 

"SEÇİMLER ZAMANINDA YAPILACAK"

Bahçeli, konuşmasında erken seçim tartışmalarına da değinerek, "Seçimler zamanında yapılacak" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'den Gülen açıklaması: Türkiye'de gömüleceği bir toprak yok!Bahçeli'den Gülen açıklaması: Türkiye'de gömüleceği bir toprak yok!

Bahçeli'nin konuya ilişkin açıklaması şu şekilde;

"İç ve işgal cephesi gemi azıya almıştır. Türkiye'de güven bunalımı yoktur. Buna karşın bunayan bulaşık tipler vardır. Seçimler zamanında yapacaktır. Ve herkes siyasi hesabını buna göre yapacaktır. İstanbul Baro seçiminde, başkan seçilen eski CHP'li ismin 4 maddeye dokunmayı ima etmesi yeni bir tuzağı göstermektedir. Anayasanın ilk 4 maddesine nasıl dokunulacağını açıklaması ikaz ve tavsiyemizdir. Baş olan ayaklar akıllı olsun, asabımızı bozmasın."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER