Teknoloji

Meta Quest 3'e dev indirim geldi! Quest 2 ve Quest Pro tarih oldu

Meta Quest 3'e yüzde 23'lük kalıcı indirim geldi! Quest 2 ve Quest Pro ise artık üretilmeyecek. İşte detaylar...

Meta Quest 3'e dev indirim geldi! Quest 2 ve Quest Pro tarih oldu
27-09-2024 00:07

Meta'nın ÖZETİ| karma gerçeklik başlığı olan Quest 3, oyun ve teknoloji meraklılarını mutlu edecek bir haberle karşımızda. Quest 3, kalıcı bir fiyat indirimi aldı. Artık sanal dünyaya adım atmak isteyenler için oldukça cazip bir fırsat sunuyor. Ayrıca Meta, Quest 2 ve Quest Pro modellerini yavaş yavaş piyasadan çekiyor. İşte detaylar…

Meta Quest 3'e %23'lük kalıcı indirim geldi! Quest 2 ve Quest Pro ise artık üretilmeyecek

512GB depolama alanına sahip Meta Quest 3, başlangıçta 649,99 dolar olarak fiyatlandırılmıştı. Ancak yapılan indirimle artık 499,99 dolara satılacak. Bu %23'lük bir indirim demek, yani ciddi bir fiyat avantajı söz konusu. Ayrıca, 128GB versiyonu da 429,99 dolara indirildi, ancak bu modelin satıştan kalkacağı belirtiliyor.

meta-quest-seyahat-modu-ucak

Fiyat indiriminin yanı sıra, Meta Quest 3 alan kullanıcılar için birkaç hoş sürpriz de var. Quest 3’ü satın alan herkes, Batman: Arkham Shadows adlı VR oyununa ücretsiz erişim kazanacak. Ayrıca üç aylık Meta Quest+ aboneliği de ücretsiz olarak sunulacak.

Hem ucuz hem güçlü: Meta Quest 3S tanıtıldı!

Hem ucuz hem güçlü: Meta Quest 3S tanıtıldı!

Meta Quest 3S, Connect 2024 etkinliği kapsamında görücüye çıktı. Fiyatıyla dikkat çeken yeni gözlük neler sunuyor?

Meta Quest 3’ün gelecekte alacağı yeni özellikler de oldukça heyecan verici. Seyahat Modu sayesinde, tren gibi hareketli ortamlarda da cihazı sorunsuzca kullanabileceksiniz. Yatarak kullanım desteği ve Prime Video gibi uygulamaları çevrimdışı indirme seçenekleri de yakında Quest 3’e eklenecek.

Bu arada, indirim haberinin yanında bir veda da var. Meta, Quest 2 ve Quest Pro modellerini yavaş yavaş piyasadan çekiyor. Yıl sonuna kadar bu modeller stoklarla sınırlı kalacak. Yani, daha eski Quest modellerini tercih edecekler için son fırsat olabilir.

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Read this news article in English
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER