Gündem

Melih Saatçı: Başakşehir galibiyeti yaraya pansuman yaptı

Süper Lig’in 19.haftasında Trabzonspor, Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Melih Saatçı karşılaşmayı değerlendirdi.

Melih Saatçı: Başakşehir galibiyeti yaraya pansuman yaptı
15-01-2023 16:28

Süper ÖZETİ| Lig’in 19.hafta mücadelesinde Trabzonspor, Başakşehir'i 1-0 yendi.

Melih Saatçı karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:

"Süper Lig’in 19.hafta mücadelesinde Trabzonspor galip gelerek Alanyaspor maçının ağır travmasını atlatmaya çalıştı.

Karşılaşmada ilk yarı nerdeyse Başakşehir’in pozisyonu ve şutu olmadan tamamlandı diyebiliriz. İlk yarı maç dengede giderken Bakesetas’ın attığı veya Başakşehir kalecesinin büyük hatasından gelen gol Trabzonpor’u oyuna daha çok soktu. Özellikle ilk yarı iki takımda gol atmaktan çok gol yememeyi amaç edinmiş bir görüntüde idi. Hücuma çıkışlarda iki takımda çok az oyuncu ile ön bölgeye geçmeye çalıştılar.

Trabzonspor ise oynadığı maçların genelinde olduğu gibi yine maç boyunca yavaş oynamakta ısrar etti. Trabzonspor’un rakip takımın baskı yapmamasına rağmen oyunu geriye oynaması ve atak denemelerinde son derece cılız olması da Trabzonspor adına eksi puan idi. İlk yarı her ne kadar öne de geçse bir türlü tam olarak oyunda ezici üstünlük yakalayamadı. Trezeguet’in bireysel zorlamaları dışında ilk yarı her iki takım açısından da vasat bir oyun seyrettik

İkinci yarı Trabzonspor yine oyunu rahatlatacak hamleler de geç kaldı. İlk yarı doğru düzgün pozisyon bulamayan Başakşehir ikinci yarı da son vuruşlarda etkili olamadı.

Gbamin tecrübesi ile Trabzonspor’ katkı sağlayabilir. Hem defansta hem de hücumda etkili oldu.

Sağda sakatlıktan dönen Perez iyi mücadele etti. Ömür yine etkili olamadı. Trazeguet vasattı. Bakesetas’ın attığı gol Trabzonspor’a hem 3 puanı hem de lige moralle dönmenin keyfini getirse de sahaya konan oyun anlamında Trabzonspor tıpkı geçmiş maçlarında olduğu gibi olumlu sinyaller vermedi. Başakşehir galibiyeti sadece yaraya pansuman yaptı."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER