Teknoloji

MediaMarkt VR deneyim alanlarıyla ziyaretçileri sanal mağaza turuna davet ediyor

MediaMarkt, benzersiz mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdığı “Dijital İkiz” projesi kapsamında; İstanbul Marmara Park Tech Arena, İzmir Optimum ve Ankara Kentpark mağazalarında VR deneyim alanları oluşturdu.

MediaMarkt VR deneyim alanlarıyla ziyaretçileri sanal mağaza turuna davet ediyor
16-09-2024 09:57

VR ÖZETİ| deneyim alanlarını ziyaret eden tüketiciler, Web 3.0 deneyimiyle Tech Arena mağazasının dijital ikizinde gezinti ve alışveriş yapabiliyor.

MediaMarkt, sanal gerçeklik (VR) mağaza deneyimindeki öncü ve yenilikçi rolünün bir yansıması olan Dijital İkiz Projesi kapsamında, tüketicilerine sunduğu benzersiz fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıyor.

MediaMarkt’ın TechArena konsept mağazasının Sanal Gerçeklik platformu Spatial.io üzerinde oluşturulan, cep telefonu, tablet, bilgisayar ve VR gözlüklerden ziyaret edilebilen Dijital İkizi, bu kez MediaMarkt mağazalarında konumlandırılan VR alanları üzerinden 3D internet ortamında deneyimlenebilecek. Tüketiciler Metaverse evrenindeki mağazada sanal tura çıkabilecek ve beğendikleri ürünleri satın alabilecek. 

VR GÖZLÜKLE SANAL MAĞAZA TURU

MediaMarkt’ın tüketicilere fiziki dünya alışveriş deneyiminin etkileşimli ve ileri teknoloji odaklı bir versiyonunu fütüristik bir sanal gerçeklik ortamında sunmak amacıyla başlattığı Dijital İkiz projesi, fiziksel engelleri ortadan kaldıran VR deneyimiyle tüketicilere alternatif, etkileşimli ve eğlence dolu bir gezinti ve alışveriş deneyimi sunuyor.

MediaMarkt’ın İstanbul, İzmir ve Ankara’da bulunan mağazalarını ziyaret eden tüketiciler, bu mağazalarda konumlandırılan özel deneyim alanlarındaki VR gözlüklerini kullanarak Tech Arena mağazasının benzersiz olanaklarını, ürün ve marka çeşitliliğini bulundukları yerden keşfedebilecek. 

Tüketicilerin son teknoloji ürünleri Metaverse evreninin büyüleyici ortamında farklı bir bakış açısından inceleyerek deneyimleyebilecekleri VR deneyim alanları Eylül itibariyle tüketicilerin deneyimine sunulacak ve 2025 yılının Ocak ayına kadar MediaMarkt’ın İstanbul Marmara Park Tech Arena, İzmir Optimum ve Ankara Kentpark mağazalarında ziyaret edilebilecek. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER