Politika

Mansur Yavaş gazetecilerden rahatsız olmuş: Susturulmaları gerekiyor

Kurultayda yaptığı çıkışla CHP'de tartışma başlatan ABB Başkanı Mansur Yavaş, gazetecileri hedef aldı. Yavaş, 'Tahrik edici açıklamalar yapılıyor. Gazeteciler, danışmanlar fitne çıkaracak açıklama yapıyor. Susturulmaları gerekiyor' dedi.

Mansur Yavaş gazetecilerden rahatsız olmuş: Susturulmaları gerekiyor
26-09-2024 10:57

Ankara ÖZETİ| Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile kendisinin öne çıktığı “CHP’nin cumhurbaşkanı adayı kim olacak?” tartışmalarından rahatsızlıkları üzerine Sözcü’den Aytunç Erkin’e konuştu. Yavaş'ın açıklamaları şöyle: 

"TAHRİK EDİYORLAR, SUSTURULMALARI GEREKİYOR"

“2023’e gelirken, 2 yıl Altılı Masa’da aday kim olacak tartışmasını yaşadık. İktidar cenahı bunu eksiksiz devam ettirdi bu tartışmayı. Bundan bir ders alınması lazım.

Şimdi bakıyorum; tahrik edici açıklamalar yapılıyor, gazeteciler, danışmanlar fitne çıkaracak açıklama yapıyorlar. Bir iki sefer açıklama yapıldı ama orada kaldı ama susturulmaları gerekiyor.

Çok rahatsızım. Çok çok rahatsızım. Biz öncelikle kendi belediyemize, kendi yapacağımız işlere odaklanmalıyız. Bu tartışmalardan rahatsız olmamın diğer bir nedeni de şu: Gündemi biz işgal ediyoruz. Halbuki gündem emekli olmalı, aç insanlar olmalı, eğitimde yaşanan sorunlar olmalı. Bunlar konuşulmuyor. Bu tartışmaların hepsinin önüne geçiyor. Televizyonda konuşulacak konu halkın yaşadığı mağduriyetler olması lazım. Bunların önüne geçmeye bizim hakkımız yok ki! Ben tek kelime etmiyorum bu konuda.”

Özgür Özel rest çekti! 'Yavaş-İmamoğlu mücadelesi' hakkında son sözü söyledi Özgür Özel rest çekti! 'Yavaş-İmamoğlu mücadelesi' hakkında son sözü söyledi

Kriz yeni bir boyut kazandı! Mansur Yavaş cephesinden İmamoğlu'na olay sözlerKriz yeni bir boyut kazandı! Mansur Yavaş cephesinden İmamoğlu'na olay sözler

Kurultaydan sonra yapılan ilk MYK'da İmamoğlu'na yakın isimlerden Yavaş'a tepkiKurultaydan sonra yapılan ilk MYK'da İmamoğlu'na yakın isimlerden Yavaş'a tepki


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER