Teknoloji

Makyajlanan yeni Golf R resmen tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Volkswagen yenilenen Golf R hatchback ve Variant modelini tanıttı. İşte yeni Golf R modelinin özellikleri ve fiyatı!

Makyajlanan yeni Golf R resmen tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı
26-06-2024 15:28

Volkswagen'in ÖZETİ| asi ruhlu çocuğu Golf R sonunda yeni versiyonuyla görücüye çıktı. Markanın hot hatch modeli birçok otomobil tutkunu tarafından merakla bekleniyordu. Dün yeni BMW M5'in tanıtılmasının ardından bugün haberler Volkswagen cephesinden geldi. İşte yeni Volkswagen Golf R özellikleri ve fiyatı…

Volkswagen Golf R tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Tasarım odaklı konuştuğumuzda aslında yeni Golf R modelinin bir önceki versiyona göre köklü değişiklikler yapmadığını söyleyerek başlayabiliriz. Volkswagen makyaj konusunda geleneksel tutumundan vazgeçmemiş ve minimum değişiklikler ile yeni modeli piyasaya sürmüş durumda. Ancak yeni birkaç detay da yok değil.

golf r özellikleri

Öncelikle standart Golf modellerinde gördüğümüz öndeki LED çizginin yanı sıra aracın ön logosu da ışıklandırılmış. Bunun yanında Volkswagen tasarımcıları ızgarada bulunan R logosunu da ışıklandırmayı ihmal etmemiş. Golf R sahipleri bunlara ek olarak LED Plus ön farlara artık standart olarak sahip olacaklar.

2.4 ton ama 727 Hp! Yeni BMW M5 özellikleri ve fiyatı!

2.4 ton ama 727 Hp! Yeni BMW M5 özellikleri ve fiyatı!

2.4 ton ağırlığında ve 727 HP gücünde yeni BMW M5 modelinin özellikleri ve fiyatı haberimize! İşte yeni asi çocuk!

Arka tarafa geldiğimizde genişleyen opsiyon listesi bizleri karşılıyor. Volkswagen mühendisleri yeni Golf R modellerine ekledikleri “Performance Package” paketi ile birlikte müşterilere önceki modellere göre daha fazla özelleştirme hakkı sunuyor. Bu paketi satın alan kullanıcılar yeni bir spoiler ile birlikte birkaç farklı aksesuara daha sahip olacak. Ayrıca isteyen müşteriler opsiyonel olarak Akrapovic egzoz modellerinden de istediğini satın alabilecek.

golf r fiyatı

Tasarım ve aslında diğer önemsiz detayları anlattığımıza göre sırada en önemli kısım var. Motor. Golf R'ı, R yapan şeyin aslında kaputun altında yatan motor olduğunu hepimiz biliyoruz. Yeni Golf R modeli 0'dan 100 kilometre/saat hıza 4.6 saniyede ulaşabiliyor. Yeni Golf R bu süreyi 2.0 litre hacme sahip 333 Hp güç, 420 Nm tork üreten turbo benzinli motoruna borçlu. Güncellenen model bir önceki versiyona göre 13 Hp daha fazla güç üretiyor.

golf r özellikleri

Yenilenen Golf R hatchback ve variant modelleri ile satılacak. Variant modelinin Türkiye pazarına giriş yapması beklenmiyor. Araçların fiyatları ise henüz resmi olarak açıklanmadı. Peki siz yenilenen Volkwagen Golf R özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER