Teknoloji

Koleksiyonluk Audi e-tron GT Exclusive piyasaya sürüldü!

Sadece 299 adet üretilen Audi e-tron GT Exclusive piyasaya çıktı. Araç, güneşte altın rengine bürünen özel Arabica gri rengine sahip.

Koleksiyonluk Audi e-tron GT Exclusive piyasaya sürüldü!
19-09-2024 14:52

Audi, ÖZETİ| elektrikli araç sektöründe fark yaratacak lüks bir modelini tanıttı. Audi e-tron GT Exclusive modelinin en dikkat çekici yanı, sınırlı sayıda üretilmesi. Öyle ki, dünya genelinde sadece 299 kişi bu araca sahip olabilecek. Performans açısından standart e-tron GT ile aynı olsa da, dış ve iç tasarımında yapılan özel dokunuşlar bu aracı daha da prestijli hale getirmiş. İşte aracın özellikleri…

Audi e-tron GT Exclusive: Lüks elektrikli aracın sınırlı üretim versiyonu tanıtıldı

Audi e-tron GT, dış tasarımında Arabica (Arap kahvesi) gri adlı özel bir renk kullanıyor. Bu renk, gölgede daha mat bir ton alırken, güneş ışığında altın tonlarına dönüşerek araca benzersiz bir görünüm kazandırıyor.

Ayrıca, aracın RS serisi için özel olarak üretilen çok kollu jantlar siyah, mat altın veya parlak gümüş renk seçenekleriyle sunuluyor. Yan aynalar ve arka tamponda yer alan ince detaylar da bu özel modele ekstra şıklık katmış.

İç tasarımda da oldukça özel dokunuşlar yer alıyor. Orta konsol ve iç mekan nane gri ve menekşe tonları ile süslenmiş. Aracın içindeki kaplamalar, Dinamica ultra ince fiber malzemeden yapılmış ve Audi Exclusive logosunu taşıyor. Ayrıca, hoparlör ızgaraları da aracın genel renk temasıyla uyumlu olacak şekilde tasarlanmış.

750 km menzilli Audi RS6 E-Tron Avant ortaya çıktı!

750 km menzilli Audi RS6 E-Tron Avant ortaya çıktı!

Tamamen elektrikli versiyonuyla Audi RS6 E-Tron Avant, yol testlerinde ortaya çıktı. Tam 750 km menzil sunuyor.

Performans tarafında da Audi e-tron GT Exclusive iddialı. Araç, 673 beygir gücünde bir elektrikli motor ile geliyor ve 93.4 kWh kapasiteli batarya kullanıyor. Tam dolu batarya ile araç, CLTC verilerine göre 480 kilometre menzil sunabiliyor.

Sadece 299 kişinin sahip olabileceği araç hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Read this news article in EnglishElektrikli Audi E-Tron GT
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER