Teknoloji

Kolçağın altında buzdolabı mı? BYD Denza Z9GT iç tasarımını gözler önüne sürdü!

BYD'nin premium markası Denza yeni modeli Z9GT'nin iç tasarımını paylaştı. İşte karşınızda her anlamda lüks olduğunu gösteren BYD Denza Z9GT!

Kolçağın altında buzdolabı mı? BYD Denza Z9GT iç tasarımını gözler önüne sürdü!
05-07-2024 16:37

BYD'nin ÖZETİ| premium markası Denza, yeni üst segment otomobili Z9GT'nin iç mekan tasarımını paylaştı. Baktığınız her yere ekran yerleştiren Denza Z9GT, kolçağın içerisinde saklama alanı olması gerekirken, buzdolabı taşıyor. İşte BYD Denza Z9GT'nin iç mekan tasarımı.

BYD Denza Z9GT lüks hissini doruklarına kadar yaşatıyor!

Elektrikli araçlarda göğüs tasarımı yakında ekran tasarımı ismi ile değişecek. Sol kapıdan sağ kapıya kadar tamamen ekran ile kaplı olan göğüsler, başta garip gelse de, şimdilerde herkesin beğenisini topluyor. Denza da gösterge ve yolcu kısmında ortalama aynı boyutlara sahip ekranlar taşıyor. Ancak orta kısımda yaklaşık bir televizyon boyutunda devasa bir ekran yer alıyor. Tüm ayarları buradan yapmanıza olanak sağlayan BYD Denza Z9GT, vites kolunu orta kısımda tutuyor.

byd-denza-z9gt-ic-tasarimini-gozler-onune-surdu-1-2

Hemen kolçağın önünde iki adet bardaklığa sahip olan Denza Z9GT, kolçağın içerisinde buzdolabı taşıyor. Ön tarafında ufak bir kontrol paneline de yer veren kolçak alışıldığı gibi arkaya doğru değil şoför koltuğuna doğru açılıyor. Bu sayede şoförün seyir esnasında buzdolabı ile uğraşmasını da engellemiş olan Z9GT, altı kesik spor direksiyon tasarımı, koltuk tasarımı ve iç rengi ile adeta büyülüyor.

Piller BYD'den! Xpeng'in yeni modeli Mona M03 tanıtıldı

Piller BYD'den! Xpeng'in yeni modeli Mona M03 tanıtıldı

Xpeng Mona M03 özellikleri ile biraz şaşırtabilir. 621 litrelik bagaj kapasitesi, yapay zeka özellikleri ve dahası...

230 kW ve 240kW elektrikli motor seçenekleri ile pazara girecek olan Denza Z9GT, neredeyse 1000 beygir güce sahip. Sıfırdan yüze üç saniyeden daha kısa sürede ulaşan araç, toplam 5180 mm uzunluğa, 1990 mm genişliğe ve 1500 mm yüksekliğe sahip. Dingil mesafesi ise 3125 mm.

byd-denza-z9gt-ic-tasarimini-gozler-onune-surdu-1-3

Bu araç ile lüks standardını yeniden tanımlayacağını belirten Denza satış müdürü, şimdilik fiyat konusunda herhangi bir bilgiye yer vermedi. Ancak aracın tarzına bakılırsa BYD Denza Z9GT çok da ucuz olmayacak. Siz Denza Z9GT'yi nasıl buldunuz? Gelin yorumlarda tartışalım.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER