Gündem

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bankamatik memuru yeğeni belediye değiştirdi

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Beşiktaş Belediyesi'nde çalışmadan maaş aldığı öne sürülen yeğeni Rojda Karadaş şimdi de CHP'li bir başka belediye olan Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne geçti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bankamatik memuru yeğeni belediye değiştirdi
29-05-2024 19:32

 HABER7

Geçtiğimiz ÖZETİ| yıllarda Beşiktaş Belediyesi'nde çalışıyor olarak gösterildiği ancak işe gitmediği halde belediyeden kendisine maaş bağlandığı iddia edilen eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeğeninin şimdi de bir başka CHP'li belediye kadrosunda olduğu tespit edildi.

BANKAMATİK MEMURLUĞU YAPTI

Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanı olarak görevde olduğu dönemde, 2021 yılında yeğeni Rojda Karadaş'ın Beşiktaş Belediyesi'nde bankamatik memuru olduğu öne sürülmüştü. Kılıçdaroğlu'nun yeğeni Karadaş'ın, işe gitmediği halde Beşiktaş Belediyesi'nden maaş aldığı, Beşiktaş Belediyesi iştiraklerinden Beltaş A.Ş'de işçi olarak çalışıyor gösterildiği ve Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı sözleşmeli personel statüsüne yükseltilerek özlük haklarının iyileştirildiği hatta Karadaş'ın sözleşmeli personel olmasına rağmen araç tahsis edildiği iddia edilmişti. 

BEŞİKTAŞ'TAN GAZİOSMANPAŞA'YA

Yıllarca CHP'li Beşiktaş Belediyesi'nden çalışmadan maaş aldığı öne sürülen Kılıçdaroğlu'nun yeğeni Rojda Karadaş'ın şimdi belediyeyi değiştirdiği tespit edildi. Karadaş'ın Beşiktaş Belediyesi'nin kadrosundan çıkarılarak bir başka CHP'li belediye olan Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü kadrosuna geçtiği tespit edildi. Karadaş'ın Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde de Beşiktaş Belediyesi'nde iddia edildiği gibi 'bankamatik memuru' olarak çalışıp çalışmadığı merak konusu oldu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER