Spor

Kadın futbolunda derbi heyecanı!

Tüm Spor - Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin yeni sezonunda heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Fenerbahçe ve Trabzonspor kadın futbol takımları 29 Eylül Pazar günü karşı karşıya gelecek.

Kadın futbolunda derbi heyecanı!
28-09-2024 13:13

Turkcell ÖZETİ| Kadın Futbol Süper Ligi 2024-2025 sezonu 4. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Trabzonspor Petrol Ofisi kadın futbol takımları, 29 Eylül Pazar günü saat 14.00'te Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde karşı karşıya gelecek. Maç aynı zamanda Fenerbahçe TV'den de canlı izlenebilecek.

3. haftanın geride kaldığı ligde Fenerbahçe Petrol Ofisi 9 puanla liderliğini korurken Trabzonspor Petrol Ofisi 6 puanla 3. sırada. Her iki takım da sezonun iddialı ekipleri arasında yer alıyor. Bu nedenle bu maç, ligdeki güç dengelerini etkileyecek kritik bir mücadeleye sahne olacak.

Ligde şu ana kadar başarılı bir performans sergileyen Fenerbahçe Petrol Ofisi, Trabzonspor Petrol Ofisi karşısında da galibiyet serisine devam etmeyi hedeflerken Karadeniz ekibi, deplasmanda önemli bir galibiyete imza atarak zirveye çıkmak istiyor.
 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER