Spor

KAA Gent - West Ham maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? KAA Gent - West Ham maçı şifresiz mi?

UEFA Avrupa Konferans Ligi hedefine ulaşmak isteyen KAA Gent - West Ham bugün karşı karşıya geliyor. Haftanın en önemli maçlarından biri olan KAA Gent - West Ham maçı öncesi, maç ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi, maçın hakemi kim sorularının yanıtları merak ediliyor. Peki, K

KAA Gent - West Ham maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? KAA Gent - West Ham maçı şifresiz mi?
13-04-2023 09:23

UEFA ÖZETİ| Avrupa Konferans Ligi heyecanla beklenen müsabakada KAA Gent - West Ham karşı karşıya gelecek. Sporseverlerin merakla beklediği maç öncesi KAA Gent - West Ham maçı şifresiz mi? KAA Gent - West Ham maçı hakemi kim? KAA Gent - West Ham maçı ne zaman, hangi kanalda sorularının yanıtları araştırıldı. KAA Gent - West Ham maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? KAA Gent - West Ham maçı şifresiz mi? Detaylar haberimizdedir…

13-04-2023 KAA GENT VS WEST HAM MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?KAA Gent ile West Ham arasındaki UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı, Exxen kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

KAA GENT-WEST HAM MAÇI EXXEN CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN FREKANS VE PLATFORM BİLGİLERİExxen, numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

KAA GENT-WEST HAM MAÇI HANGİ GÜN?KAA Gent-West Ham Maçı, 13 Nisan Perşembe günü oynanacak.

KAA GENT-WEST HAM MAÇI SAAT KAÇTA?KAA Gent-West Ham Maçı, saat 19:45 başlayacak.

KAA GENT-WEST HAM MAÇI NEREDE OYNANACAK?KAA Gent ve West Ham, karşı karşıya geleceği UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final maçı, Gent'da, Ghelamco Arena Stadyumu'nda oynanacak.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER