Politika

İYİ Parti'de büyük kaos! Akşener'i 'hançerleyen' iki ismin kim olduğu ortaya çık

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu gibi arkadan hançerlendiğini söyledi. Akşener'e ihanet eden iki ismin kim olduğu ortaya çıktı.

İYİ Parti'de büyük kaos! Akşener'i 'hançerleyen' iki ismin kim olduğu ortaya çık
09-11-2023 10:48

İYİ ÖZETİ| Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün partisinin grup toplantısında parti içinden ihanete uğradığını ve Kılıçdaroğlu gibi arkadan hançerlendiğini söyledi.

Akşener, "En fazla naz edilen, sözü kesilen, akıl verilen, en fazla parmak sallanan genel başkan benim. Allah nasip ederse o parmakları tek tek kıracağım. Toprak bizde, iklim bizde, su bizde ama parayı başkaları kazanıyor. Bu eğri düzeni mutlaka değiştireceğiz.İsterse en yakınım olsun. Vallahi billahi değiştireceğim. En yakınım olsun, en güvendiğim olsun. Kazık atan herkesi buradan silmezsem adımı değiştireceğim." ifadelerini kullandı.

"DİKBAYIR VE POYRAZ'I KASTETTİ"

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, Akşener'in bu sözlerle Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ile Ankara Milletvekili Uğur Poyraz'ı kastettiğini yazdı.

Uğur Poyraz

AKŞENER'İN BANKA HESAPLARINI İNCELETTİĞİ İDDİA EDİLİYOR

Saymaz, "Dikbayır, Akşener'in banka hesaplarını inceletmekle ve belediyelerle ticari ilişkilere girmekle itham ediliyor. Poyraz ise Akşener'in aleyhinde ve özel kalemi hakkında konuşmakla eleştiriliyor. Poyraz'ın AK Parti'ye geçen Nebi Hatipoğlu'nun milletvekili olmasını sağladığı da ileri sürülüyor." dedi.

Ümit Dikbayır

İKİSİ DE KABUL ETMEDİ

Dikbayır'ın iddiaları reddettiğini ve hem partiye hem de savcılığa başvurarak, soruşturma açılmasını isteyeceğini belirten Saymaz, Poyraz'ın da “Beni kastettiğini düşünmüyorum. Üzerine alınacak bir durum yok” dediğini aktardı.

Saymaz, şu ifadeleri kullandı:

"Akşener'in kapıyı gösterdiği Dikbayır ve Poyraz'ın İyi Parti'den ayrılması gündeme gelebilir. Akşener'in Basın Danışmanı Murat İde'nin geçen hafta aniden işine son verilmesinin de iddialarla bağlantılı olduğu ileri sürülüyor. Akşener'in İde ile görüşmeden işine son verildiği belirtiliyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER