Politika

İYİ Parti'de bir istifa daha! Zehir zemberek sözlerle duyurdu

İYİ Parti Mamak İlçe Başkanı Hüseyin Özaydın, partisinden istifa ettiğini 'Egolu ve kibirli il başkanımız bizleri dinleme gayretinde bulunmadı' ifadeleriyle duyurdu.

İYİ Parti'de bir istifa daha! Zehir zemberek sözlerle duyurdu
14-09-2024 18:12

İYİ ÖZETİ| Parti Mamak İlçe Başkanı Hüseyin Özaydın, sosyal medya hesabı üzerinden partisindeli istifa ettiğini açıkladı. Özaydın, istifasını; "Yerel yöneticilerin sözlerini dikkate almayarak atama yapan il başkanı da o koltuğa yakışmaz!" sözleriyle İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım'a tepki göstererek duyurdu. 

İYİ Parti parçalanıyor! Toplu istifa depremiİYİ Parti parçalanıyor! Toplu istifa depremi

Özaydın'ın açıklamaları şu şekilde;

"Kıymetli İYİ Parti ailem, partimize 2019 yılında üye olarak hizmet etmeye başlamış bulunmaktayım.

Akabinde ilçe delegesi, ilçe yönetim kurulu üyesi, medya işlerinden sorumlu başkan yardımcılığı ve ilçe sekreterliği görevini yapmış bulunmaktayım.

Partimizin yaşadığı her türlü olumsuzluğa rağmen ekibimizle birlikte partimizin arkasında dimdik durduk.

Yerel seçimde belediye başkan adayımız düşürüldü, umutsuzluğa kapılmadık. PARTİmizin arkasında dimdik durduk.

Yeni bir belediye başkan adayımız oldu, Aslanlar gibi çıktık savaştık PARTİmizin arkasında dimdik durduk.

Partimize karşı yapılan her türlü oyunun karşında durduk, Maddi teklifler ile geldiler karşısında durduk, iş teklifleri ile geldiler karşısında durduk.

Şahsıma ilçe başkanlığı görevi verildi, onurla kabul ettik. İlçe başkanlığı aldıktan sonra ölümler ile tehdit edildik! Ekibimizle birlikte partimizin arkasında durduk.

Yeşilbayır'da Akdere de fiziki saldırılara uğradık, her türlü olumsuzluğa rağmen PARTİmizin arkasında durduk, yerel seçimlerde üzücüde olsa seçimi kaybettik. Umutsuzluğa kapılmadık PARTİmizin arkasında durduk.

Akabinde, genel kurul oldu adamların adamı olmadık, kimseyi dinlemedik. Sadece suçumuz İYİ Parti'li olmaktı PARTİmizin arkasında olduk.

Akabinde, Ankara İl Başkanımız Sn. Yener YILDIRIM atandı Mamak için bizlere bir heyet gönderdi, heyetler ile görüşmelerimiz çok olumlu yönde oldu. Biz heyete vizyonumuzu, misyonumuzu ve projelerimizi anlattık.

PARTİmizin ve Mamak'ımızın zarar görmemesi için kongre sürecine kadar görevde kalmamızı talep ettik.

Mamak ilçemizde 7 ilçe başkanımız değişti, heyet sonucu ile birlikte İl Başkanımız Sn. Yener YILDIRIM ile istişare gerçekleştirdik, Yener Bey'e göreve talip olduğumuzu dile getirdik.

Biz bu göreve talibiz; kongre sürecine kadar bu görevi üstlenmek istediğimizi belirttik.

Ankara İl Başkanı Yener YILDIRIM bey, önceki dönem görevinde istifa etmiş veya alınmış Pursaklar İlçe Başkanı Bülent Aşıloğlu'nu Mamak İlçe Başkanı olarak göreve atacağını belirtti.

Ekibimizle, Partimize davamıza herhangi bir zarar gelmesini istemedik, ama Mamak İlçe Başkanlığı'nı yapmak istediğimizi ifade ettik.

Akabinde, İlçe Yönetimimiz ile birlikte Ankara İl Başkanı Yener YILDIRIM Bey ile görüşme talebinde bulduk, ama her ne sebeple olsun, Egolu ve kibirli il başkanımız bizleri dinleme gayretinde bulunmayarak bizleri oyaladı, maalesef il başkanım Yener YILDIRIM isteği ile üzülerek ifade ediyorum.

Onurla şerefle ve gururla yürüttüğüm Mamak İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.

Altını çizerek bir söz ifade etmek istiyorum; Mamak'ta siyaset kolay olmaz! Her yiğit Mamak'ta İlçe başkanlığı yapamaz! Yerel yöneticilerin sözlerini dikkate almayarak atama yapan il başkanı da o koltuğa yakışmaz! O koltukta oturamaz saygılarımla"

Kıymetli İYİ Parti ailem, partimiz'e 2019 yılında üye olarak hizmet etmeye başlamış bulunmaktayım.

Akabinde ilçe delegesi, ilçe yönetim kurulu üyesi, medya işlerinden sorumlu başkan yardımcılığı ve ilçe sekreterliği görevini yapmış bulunmaktayım.

Partimizin yaşadığı her türlü… pic.twitter.com/MgGrmpRNKy

— Hüseyin Özaydın (@Hseyinzaydin1) September 11, 2024
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER