Gündem

İsrail'i değil Gazzelileri suçlamıştı! Yazar Azra Kohen'e şok üstüne şok!

Kitapevleri, İşgalci İsrail'i değil, bombalar altıda can veren Gazzelileri suçlayan yazar Azra Kohen'in kitaplarını satıştan kaldırıldı.

İsrail'i değil Gazzelileri suçlamıştı! Yazar Azra Kohen'e şok üstüne şok!
01-06-2024 15:43

Kitabevleri, ÖZETİ| eli kanlı terör devleti İsrail, 7 Ekim'den bu yana Gazze'de on binlerce masum insanı katlederken, 'Yavrusunu koruyamayan herkesin ölmesini diliyorum' sözleriyle İsrail'i değil, bombalar altıda can veren Gazzelileri suçlayan yazar Azra Kohen'in kitaplarını satmayacak. İnfial uyandıran skandal sözler sonrası kitabevleri Kohen'e ait kitapları satıştan kaldırırdı.



KOHEN NE DEMİŞTİ?

Türkiye'de yazarlık yapan Azra Kohen, Instagram hesabında saldırılarla ilgili "Kendi yavrusunu bombanın atılacağı megafonla ile 3 saat önceden duyurulan ve bas bas çağrılan yere götürüp bombanın atılacağı yere oturtup köşeye geçip videosunu çekebilecek içerikte olan herkesi yok olmasını diliyorum. Ve o çocukların kurtarılması için her gün dua ediyorum. Onları bomba bölgesine videolarını çekmek için koyan o iğrenç yaratıklardan kurtarılmaları için. İnsan analiz kabiliyeti olan çekilen bir videonun şartlarınız analiz edebilecek içerikte bir varlık olmalı. Olanı olduğu gibi görmenizi dilerim. Yavrusunu korumayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor" demişti.

Bkmkitap da uygulanan boykota katıldı. Bkmkitap'ın sitesinde Kohen ve kitapları aratıldığında Filistin ve Filistin meselesiyle ilgili kitapların gelmesini sağlandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER