Teknoloji

iPhone için Google Haritalar güncellendi: Artık daha sade

Google Haritalar, iPhone kullanıcıları için sadeleştirilen yeni tasarımıyla, artık daha temiz bir deneyim sunacak.

iPhone için Google Haritalar güncellendi: Artık daha sade
23-08-2024 23:38

Google ÖZETİ| Haritalar, iPhone kullanıcıları için daha sade ve temiz bir tasarımla yenileniyor. Analistler tarafından fark edilen bu güncelleme ile uygulamanın alt çubuğundaki seçenekler beşten üçe indirildi. Önceki sürümde Explore (Keşfet), Go (Git), Saved (Kaydedilenler), Contribute (Katkıda Bulun) ve Updates (Güncellemeler) gibi sekmeler yer alıyordu. Ancak yeni sürümde, alt çubukta yalnızca Keşfet, Siz ve Katkıda Bulun seçenekleri bulunuyor. İşte detaylar…

Google Haritalar iPhone uygulaması artık daha sade bir görünüme sahip

Bu yeni düzenlemede, Kaydedilenler ve Güncellemeler sekmeleri “Siz” sekmesi altında birleştirildi. Artık “Siz” sekmesine dokunduğunuzda, kaydettiğiniz seyahatleri, Google'dan gelen bildirimleri ve mesajları görebileceksiniz. Bu yeniden tasarım, 6.129.1 sürüm numarasıyla iOS için yayınlandı.

Google Haritalar uygulamasının iPhone kullanıcıları için sadeleştirilen yeni görünümü, daha düzenli ve kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Android kullanıcıları, bu yenilenen tasarıma Temmuz ayı sonlarında kavuşmuştu. Yeni tasarımın yanı sıra, varış noktanızda park edebileceğiniz yerleri gösteren bir araç ve olayları raporlamak için daha büyük bir simge gibi yeni özellikler de bulunuyor.

Google Haritalar için hayat kurtaran özellik Türkiye'ye geldi!

Google Haritalar için hayat kurtaran özellik Türkiye'ye geldi!

Google Haritalar, birçok ülkede kullanılan ve hayati önem arz eden uygulamasını Türkiye için de kullanıma sundu. İşte detaylar...

iPhone kullanıcıları için bu sadeleştirilmiş görünüm, popüler navigasyon uygulaması için hoş bir güncelleme olarak değerlendiriliyor. Apple kullanıcılarının büyük bir kısmı, Apple Haritalar uygulamasının kullanılabilirlik açısından geri kalması nedeniyle Google Haritalar uygulamasını tercih ediyordu, ancak Apple Haritalar de son zamanlarda ciddi iyileştirmeler kaydetti.

Bununla birlikte, Google’a ait olan Waze, oyunlaştırma özelliklerini tercih eden kullanıcılar için hâlâ iyi bir alternatif olmaya devam ediyor. Siz bu yeni tasarım hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangi harita uygulamasını kullanıyorsunuz? Yorumlarınızı aşağıdaki alanda paylaşabilirsiniz!

17 ios uygulamasıgoogle haritalar
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER