Spor

Immobile'ye kırmızı kart çıkmalı mıydı?

Tüm Spor - Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, sahasında Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmaya damga vuran olaylardan biri Immobile ile Manaj arasında yaşanan pozisyon oldu.

Immobile'ye kırmızı kart çıkmalı mıydı?
02-09-2024 12:13

Beşiktaş ÖZETİ| hem ligde hem de Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Siyah-beyazlılar Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Sivasspor'u 2-0 yendi.

Kartal'ın golleri; Immobile ve Fernandes'ten geldi. Ancak maça damga vuran pozisyon Immobile ile Rey Manaj arasında yaşandı.

Karşılaşmanın henüz başında İtalyan golcü, rakibi ile girdiği ikili mücadelede faul yaptı ve hakem Direnç Tonusluoğlu tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

Sivasspor cephesi bu pozisyonda kırmızı kart itirazlarında bulundu.

Maçın ardından hakem hocaları pozisyonu yorumladı. İşte o değerlendirmeler...

Ahmet Çakar: Immobile, Sivassporlu oyuncunun ensesine ve boynuna tokadını vuruyor. Hakem sarı kartla geçiştiriyor. VAR hakemi uyarmıyor. Cesur Türk hakemleri görmek istemedi. Maçın başında Beşiktaş 10 kişi kalmaktan kurtuldu.

Erman Toroğlu: O pozisyonda kırmızı çıkmaz, ağır olur. Herkes birbirini kovalıyor, Immobile atılsın öyle gidelim şampiyon olalım. Biz iyi oynayalım diyen yok.

Fırat Aydınus: Manaj'ın tahriği var. Sarı karta VAR karışamaz. Kırmızı da çıksa VAR karışamazdı. Hakem burada yorumunu sarıdan yana kullandı. Sınırda bir hareket. Ben de sarıyı destekliyorum.

Bahattin Duran: Manaj'ın ilk yaptığı hareketin cezası sarı kart. Immobile, Manaj'ın baş ve boyun bölgesine ellerine bastırıyorsa kırmızı kart.

Deniz Çoban: Ben burada gaddarlık görmüyorum. Beline sarılan Manaj'a tepki için Immobile döndü ve iki eliyle boynundan tutup yere ittirdi. Bunun cezası sarı kart.

Bülent Yıldırım: Bir aşırılık göremedim. Hakem pozisyonu görmüş ve hakemin kararı yeterli. Sarı kart doğru.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER