Teknoloji

Hyundai Inster Tanıtıldı

Hyundai, giriş segment elektrikli otomobili Inster'i tanıttı. A segmentinde olan SUV tipli otomobil, uygun fiyatlı olacak. Aracın Türkiye'ye de geleceğini düşünüyoruz.

Hyundai Inster Tanıtıldı
27-06-2024 11:02

Güney ÖZETİ| Koreli otomobil devi Hyundai, düzenlediği bir etkinlikte tamamen yeni elektrikli otomobili Inster'i tanıttı. Dacia Spring ile rekabet edecek otomobil, uygun fiyatlı olsa da tüketicilerin beğenisini kazanacak gibi görünüyor. 

A segmentinde olan ve küçük bir SUV gibi görünen otomobil, LED destekli farlara ve kapalı ızgara tasarımına sahip. Sert hatlara sahip olan otomobilin arka kısmı ise tıpkı ön kısım gibi LED aydınlatmalarla destekleniyor. Ancak açık konuşmak gerekirse Hyundai Inster'in arka kısmı biraz "garip" görünüyor.

Karşınızda Hyundai Inster

Hyundai Inster

Hyundai Inster, oldukça sade düşünülmüş bir iç tasarıma sahip. Bu bağlamda; araçta 10,25 inç boyutunda tam dijital gösterge ekranı ile aynı boyutta bir bilgi-eğlence ekranı yer alıyor. Orta konsolda ise klima kontrolünün yapılmasını sağlayan bir dizi buton bulunuyor.

Hyundai

Biraz da kaput altına bakalım. Hyundai'ın yeni elektrikli otomobilinde 95 beygir ve 113 beygir gücü üreten iki motor seçeneği bulunacak. 147 Nm tork üreten motor seçenekleri 300 km ve 355 km menzil seçenekleri sunan batarya seçenekleri satışa sunulacak. 0-100 km/s hızlanma süresi 11,7 saniye olarak açıklanan otomobilin maksimum hızı ise 140 km/s.

Hyundai

Hyundai, Avrupa pazarında satışa sunacağı Inster için resmî fiyat açıklaması yapmadı. Ancak daha önce ortaya çıkan raporlara göre bu otomobil, 20 bin euro bandında bir fiyat karşılığında satılacak. Aracın Türkiye'ye de gelmesini bekliyoruz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER