Teknoloji

Huawei destekli lüks BYD SUV satışa çıkıyor! İşte fiyatı

BYD Fang Cheng Bao 8 Çin'de ön siparişe açıldı. 56 bin dolarlık fiyatıyla dikkat çeken araç, Huawei'den destek alıyor.

Huawei destekli lüks BYD SUV satışa çıkıyor! İşte fiyatı
14-10-2024 00:03

BYD'nin ÖZETİ| arazi araçlarına odaklanan markası Fang Cheng Bao, Bao 8 modelini ön satışa sundu. Beklentileri yüksek tutan Bao 8; 56 bin dolardan başlayan fiyatıyla pazara iddialı bir giriş yapıyor. 

BYD Fang Cheng Bao 8 özellikleri

BYD'nin alt markası Fang Cheng Bao, yeni SUV modeli Bao 8'in ön satışlarına başladı. 56 ila 76 bin dolar arasında değişen fiyatlarla sunulan Bao 8 için Çin'de rezervasyon yapılabiliyor. Altı ve yedi koltuklu versiyonları bulunan aracın ilk teslimatlarının Kasım ayında başlaması bekleniyor.

Bao 8; yaklaşık 750 beygir gücü ve 550 kW kombine güç üreten 2.0T bir motordan besleniyor. Fang Cheng Bao'ya göre SUV, 0'dan 100 km/s hıza sadece 4.8 saniyede ulaşabiliyor. Çift modlu sürüş sistemi ise 1200 kilometrenin üzerinde bir sürüş menzili sunuyor.

Mercedes-Benz'i geçti! BMW, kaç adet elektrikli araç sattığını açıkladı

Mercedes-Benz'i geçti! BMW, kaç adet elektrikli araç sattığını açıkladı

BMW, 2024'ün üçüncü çeyreğinde ve yılın ilk dokuz ayında kaç adet elektrikli araç sattığını açıkladı. İşte veriler...

Aracın öne çıkan özellikleri arasında 200 mm'ye kadar hareket mesafesi sunan BYD'nin DiSus-P süspansiyon sistemi yer alıyor. Ayrıca Bao 8, arazi performansı için Huawei Qiankun ADS 3.0 akıllı sürüş çözümüyle donatılmış ilk BYD modeli oldu.

Bu özellik, Bao 8'in park sırasında otonom olarak hareket etmesini sağlayacak. Gelişmiş sistem; haritasız navigasyon, çarpışma önleme ve her senaryoya uygun park etme gibi özellikler sunuyor. Sistem, off-road ortamlarında otonom sürüş fonksiyonelliğine öncülük etmeyi ve engelleri aşmayı hedefliyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER