Teknoloji

HONOR Magic7 Serisi Mobil Cihazlar için Otomatik Pilot Yapay Zekasını Sunacak!

Küresel teknoloji markası HONOR, yakında piyasaya çıkacak Magic7 Serisinin Qualcomm Technologies Inc. tarafından sunulan devrim niteliğindeki Snapdragon® 8 Elite Mobil Platform tarafından destekleneceğini duyurdu.

HONOR Magic7 Serisi Mobil Cihazlar için Otomatik Pilot Yapay Zekasını Sunacak!
22-10-2024 17:58

Snapdragon ÖZETİ| Summit 2024'te HONOR, yapay zeka öncelikli bir ekosistem geliştirme planlarını açıklayan HONOR sahnede, açık bir ekosistem için sektörün ilk cihaz içi AI Agent'ı ve mobil oyunlar için ilk gerçek zamanlı NPU grafik işleme de dahil olmak üzere Magic7 serisine gelen çığır açan AI özelliklerini sergiledi. Şirket ayrıca yeni amiral gemisinin neye benzeyeceğine dair bir ön gösterim de gerçekleştirdi. 

HONOR Device Co. Ltd. CMO'su Dr. Ray Guo; “Açıklık ve iş birliği bizim DNA'mızda var. Qualcomm Technologies ile yaptığımız bu iş birliği ile yapay zeka öncelikli ekosistemi tanımlıyor ve yapay zeka dönemi için kullanıcı deneyimlerinde devrim yaratıyoruz. Açık bir ekosistem için sektörün ilk AI Agent'ını tanıtmaktan ve ilk kez NPU bilgi işlemle desteklenen oyunlara cihaz üzerinde üretken AI getirmekten heyecan duyuyoruz. Mobil cihazlar için Autopilot AI çağına hoş geldiniz.” dedi.

Qualcomm Technologies, Inc. Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Mobil Telefonlar Genel Müdürü Chris Patrick; “Yapay zekanın geleceğini şekillendirmek ve insanların teknolojiyle etkileşimini yeniden tanımlamak için HONOR ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Birlikte yapay zekanın sınırlarını zorlamaya ve dönüştürücü deneyimler yaratmaya hazırız.” dedi. 

MOBİL İÇİN AUTOPILOT AI: AÇIK BİR EKOSİSTEM İÇİN SEKTÖRÜN İLK YAPAY ZEKA AJANI

HONOR Magic7 Serisi, açık bir ekosistem için sektörün ilk cihaz içi AI Agent'ını piyasaya sürüyor. AI Agent, öğrenmeye açık algoritması ve kolay kullanımıyla kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Örneğin; basit bir metin veya sesli komutla kullanıcı adına paket servis siparişi verebiliyor. Kullanıcının izin vermesi durumunda kullanıcıların alışkanlıklarından öğrenme gerçekleştiriyor. Böylelikle örneğin kullanıcının kahvesini hindistan cevizi sütüyle tercih edip etmediğini anlayabiliyor ve buna göre sipariş verebiliyor. 

Ayrıca basit bir komutla farklı uygulamalardaki istenmeyen abonelikleri bulabiliyor ve iptal edebiliyor, böylece uygulamalar ve hizmetler arasındaki sınırları ortadan kaldırıyor. AI Agent, seyahat planlama, bilet rezervasyonu, takvim planlama, bildirim yönetimi, uygulamalar arası dosya aktarımı ve daha fazlası dahil olmak üzere geniş bir kullanım yelpazesinde kullanıcılara yardımcı oluyor. HONOR Magic7 Serisinde MagicOS 9.0'da piyasaya sürülecek olan AI Agent, benzersiz bir kolaylık sağlıyor ve Autopilot AI çağını başlatıyor.

Yapay Zeka Destekli Donanım: İlk kez NPU hesaplama ile desteklenen oyunlarda cihaz üzerinde üretken yapay zeka


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER