Teknoloji

Hepsiburada Büyük Sezon Sonu İndirimleri Başladı

Hepsiburada'da 1 hafta boyunca sürecek olan indirim kampanyasında kaçırılmayacak fırsatlar sizleri bekliyor.

Hepsiburada Büyük Sezon Sonu İndirimleri Başladı
12-08-2024 17:22

12-18 ÖZETİ| Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan Büyük Sezon Sonu İndirimleri bugün başladı. Bu indirim kampanyası kapsamında gözümüze çarpan bazı fırsatları sizler için listeledik. İçeriğimize göz atıp bu fırsatlar hakkında bilgi sahibi olabilir, ihtiyacınız olan ürünleri sepetinize ekleyebilirsiniz.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

İndirim kampanyaları ile karşımıza çıkan bazı kategoriler;

Çok Satan Tabletlerde 6 Aya Varan Taksit FırsatıSeçili Küçük Ev Aletlerinde Sepette %10 İndirim FırsatıSeçili Telefonlarda Avantajlı Faiz Oranı FırsatıTemel Tüketim ve Gıda İçeceklerde 700 TL'ye 100 TL İndirim!Skechers Ağustos Fenomen FırsatlarıKırtasiye Ürünlerinde Sepette %50 FırsatıSeçili Televizyonlar Sepette %15 Net İndirimSeçili Bluetooth Hoparlörde Sepette %10 Net İndirim!

İlginizi çekebilecek bazı indirimli ürünler;

Hawk Gaming Chair Fab V4 Kumaş Oyuncu KoltuğuApple AirPods (3. nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu Bluetooth KulaklıkHuawei Watch Gt 3 ElegantAnker Taşınabilir Hızlı Şarj CihazıEinhell TE-CD 18/35 Li Akülü VidalamaSamsung 50Q60C 50" 4K Ultra HD Smart QLED TVXiaomi Robot Vacuum X10 Çöp Istasyonlu Akıllı Robot SüpürgeStanley The Aerolight Transit Termos Bardak 0.47 LtSamsung Galaxy Tab A9 Tablet

Bu ürünler dışında daha fazla indirimli ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sizin için diğer önerilerimiz;


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER