Teknoloji

Hayatımıza Aniden Girip Çıkan Mobil Oyunlar - Webtekno

Mobil oyunlar, bir zamanlar hayatımıza âdeta bir fırtına gibi girdi. Akıllı telefonların yaygınlaşması, oyun endüstrisini de büyük ölçüde etkileyerek bu alanda devrim niteliğinde değişikliklere yol açtı.

Hayatımıza Aniden Girip Çıkan Mobil Oyunlar - Webtekno
22-12-2023 21:10

Oynarken ÖZETİ| sizleri ekrana kitleyen, saatlerinizi telefon ya da tablet başında geçirdiğiniz ve oynamaktan zevk aldığınız oyunların çoğu, zaman içinde popülerliklerini kaybetti.

Hayatımıza bir anda girip bizleri bağımlı hâle getiren bu oyunlar, zamanla yerini başka oyunlara bıraktı. Ama çoğumuz bu eski oyunların yaşattığı deneyimleri hâlâ unutamadık.

Bir anda parlayıp sönen mobil oyunlar:

Angry BirdsFlappy BirdTemple RunSubway SurfersHill Climb RacingDoodle JumpTalking TomPou2048Trivia CrackFruit NinjaCandy Crush SagaJetpack JoyridePokémon GOBasit geometrik hesaplamaların işin içine girdiği bir oyun: Angry Birds

Angry Birds

2009 yılında piyasaya sürülen Angry Birds’te amaç, farklı renklere ve özelliklere sahip kuşları doğru açılarla fırlatıp domuzları öldürmekti.

Kuşları fırlatırken kullandığımız sapanla yapıları yıkmak, oyunu eğlenceli bir hâle getiriyordu. Hayatımızın bir dönemine damga vuran oyun, şimdilerde eski popülerliğine sahip değil.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER