Spor

Hasan Arat, yıldız stoper için kolları sıvadı! Guardiola detayı

Tüm Spor - Yeni sezon öncesi ilk olarak savunmaya Paulista hamlesini yapan Beşiktaş, şimdi de rotasını Pep Guardiola'nın Manchester City'den eski oyuncusu Aymeric Laporte için Suudi Arabistan'a çevirdi.

Hasan Arat, yıldız stoper için kolları sıvadı! Guardiola detayı
20-06-2024 16:48

Gelecek ÖZETİ| sezon stoper tandemini güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Gabriel Paulista'nın ardından transferde yeni hedefini belirledi.

Fotomaç'ın haberine göre, siyah-beyazlıların Al-Nassr forması giyen İspanyol stoper Aymeric Laporte'u gündemine aldığı öne sürüldü.



HASAN ARAT YAKIN ARKADAŞI İLE GÖRÜŞECEK


Başkan Hasan Arat'ın Suudi Arabistan'da mutsuz olduğu bilinen Laporte için yakın arkadaşı Al-Nassr Başkanı Musalli Al Muammar ile bir araya gelerek transferde sonuç almayı planladığı belirtildi.

Kariyerinde Pep Guardiola ile Manchester City'de büyük başarılar yakalayan Laporte, geçtiğimiz sezon 27 milyon euro karşılığında Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olmuştu.

Piyasa değeri 20 milyon euro olan ve Avrupa'nın önemli takımlarının da transfer listesinde yer alan 30 yaşındaki futbolcu, Al-Nassr ile geçen sezon çıktığı 40 resmi maçta 4 gol atıp, 1 asistlik katkı sağladı. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER