Teknoloji

Google'dan Apple Göndermeli Reklam Kampanyası [Video] - Webtekno

Google, Apple'a gönderme yaptığı beş kısa reklam yayınladı. Eğlenceli görüntülere sahip reklam kampanyası, iPhone ve Pixel telefonları "en iyi arkadaş" olarak lanse ederken iki telefonun özelliklerini karşılaştırıyor.

Google'dan Apple Göndermeli Reklam Kampanyası [Video] - Webtekno
22-06-2023 22:08

Rekabet ÖZETİ| hâlindeki teknoloji devlerinin birbirlerine gönderme yaptığı reklamlarını sıkça görüyorduk. Şimdi ise bu tarz bir hamle Google’dan geldi. Teknoloji devi, Pixel telefonlarıyla Apple’ın iPhone’nunu karşılaştırdığı beş kısa reklam yayınladı.

Oldukça eğlenceli görüntülere sahip bu reklamların teması, Pixel 7 Pro (bir videoda Pixel Fold) ve ne olduğu tam belli olmayan bir iPhone’un “en iyi arkadaş” olması. Google'ın “İki telefon rakip olmayı bırakıp en iyi arkadaş olsalar ne olur?” ifadeleriyle tanıttığı kampanyada, güvenlikten şarja kadar farklı özelliklere dikkat çekerek Apple’a göndermelerde bulunuluyor. Kapmanyada iPhone, eski, deneyimsiz ve biraz saf olarak tasvir ediliyor.

Reklamların birinde Google Pixel telefonların “VPN” özelliğine dikkat çekilirken, iPhone’un ise VPN için ödeme yapması gerektiği gösteriliyor.