Teknoloji

Google'dan Android İçin Yepyeni Özellikler!

Google, 2023'ün gelişi şerefine Android için yepyeni özellikler geliştirdi. Açıklanan özelliklerden en azından bazıları, kullanıcıların ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Google'dan Android İçin Yepyeni Özellikler!
02-12-2022 22:01

ABD ÖZETİ| merkezli teknoloji devi Google, yaklaşan yeni yılı kutlamak için Android ekosistemine yepyeni özellikler getirecek. Resmi internet sitesinde yayınlanan bir gönderide bu özellikleri tek tek açıklayan şirket, en çok da bir özellik ile kullanıcıları mest edecek gibi görünüyor.

Google tarafından yapılan açıklamaya göre kullanıcılara yakın bir gelecekte sunulacak özelliklerden bir tanesi, "Uygulamaları Arşivle" olacak. Google Play Store ile sunulacak bu yeni özellik, en çok da depolama sorunu yaşayan kullanıcıların işine yarayacak. Peki bu özellik tam olarak nasıl çalışacak?

Uygulamaları Arşivle özelliği işte böyle görünecek

Android uygulama arşivle

Android için hazırlanan Uygulamaları Arşivle özelliği, silinmek istenen uygulamalar için kullanılacak. Tercih eden bir kullanıcı, uygulamayı telefondan silmeden önce kişisel verilerinin telefonda kalmasını tercih edebilecek. Uygulama yeniden yüklendiğinde, giriş bilgilerini girmek gibi işlemlere gerek kalmayacak. Uygulama silinmeden hemen önce nasılsa, yeniden yüklendikten sonra da oradan devam edecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER