Teknoloji

Google Hizmetlerine Gelecek Yeni Özellikleri Açıklandı

Google, kullanıcılar için hazırladığı yepyeni özelliklerini duyurdu. Google'ın hemen her ürünü, yapay zekâdan güç alacak gibi görünüyor. Ayrıca Dokümanlar ve Haritalar gibi hizmetlere de etkili özellikler gelecek.

Google Hizmetlerine Gelecek Yeni Özellikleri Açıklandı
26-02-2024 19:27

Mobile ÖZETİ| World Congress 2024 etkinlikleri başladı ve ABD merkezli teknoloji devi Google da bu etkinliklerde sahne alan isimlerden biri oldu. Şirket, düzenlediği bir etkinlikte yapay zekâ odaklı en yeni özelliklerini açıkladı. Yapılan açıklamalara baktığımızda Google'ın üretken yapay zekâsı Gemini, çok yakında son kullanıcı ile daha fazla içli dışlı olacak gibi görünüyor. Çünkü Google'ın hemen her ürünü, Gemini'dan nasibini alacak.

Google Mesajlar uygulaması ile başlayalım. Google'ın bugün yaptığı duyuruya göre Gemini, bu hafta itibarıyla Mesajlar uygulamasına entegre edilecek. Kullanıcılar, sohbet botuna Mesajlar uygulaması üzerinden ulaşıp, hemen mesajlaşmaya başlayabilecekler. Şimdilik sadece İngilizce olarak kullanılabilecek özellik, ilk aşamada bazı pazarlarda erişilebilir olacak.

Google Mesajlar'daki Gemini, böyle görünecek: