Teknoloji

Gelecek Yıl Duyurulacak iPhone 17'nin Ekran Özellikleri

Gelecek yıl duyurulacak iPhone 17 ailesinin ekranlarıyla ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Apple, gelecek yıl ekran kalitesine ciddi anlamda odaklanacak gibi görünüyor.

Gelecek Yıl Duyurulacak iPhone 17'nin Ekran Özellikleri
21-09-2024 18:37

Akıllı ÖZETİ| telefon dünyasının güvenilir sektör kaynaklarından Ross Young, ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın gelecek yıl duyuracağı iPhone 17 serisi telefonlarla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ross Young tarafından yapılan açıklamaya göre Apple, gelecek yıl özellikle de ekran kalitesine odaklanacak gibi görünüyor.

iPhone ekranlarının en büyük sıkıntılarından bir tanesi, 60 Hz tazeleme oranı sunuyor olması. Ross Young'a göre bu durum, gelecek yıl itibarıyla tarihe gömülecek. Şirket, iPhone 17 serisinin tüm modellerinde 120 Hz'lik LTPO OLED paneller kullanacak. Üstelik telefonlar, 1 Hz'ye kadar değişken tazeleme oranlarına destek verecek.

Birkaç yıl önce hayatımıza giren Dynamic Island, bazı modellerde değişebilir

iPhone 17 serisi ekran özellikleri

*Daha önce paylaşılan konsept tasarımlar.

Ross Young'ın önce X'te paylaştığı ardından sildiği paylaşıma göre birkaç yıl önce hayatımıza giren Dynamic Island, iPhone 17 Pro ile iPhone 17 Pro Max modellerinde değişikliğe uğrayacak. Bu bağlamda; bu akıllı telefonlarda ekran altına gömülü Face ID bulunacak. Hâl böyle olunca Dynamic Island, bu modellerde sadece selfie kamerayı içerecek şekilde küçülecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER