Gündem

Garipoğlu'nun mezarındaki poşetin yeniden incelenmesi için talep

Münevver Karabulut davasında ailenin avukatlığını yapan Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu'nun mezarından çıkan poşetin tekrardan incelenmesi için başvuruda bulundu.

Garipoğlu'nun mezarındaki poşetin yeniden incelenmesi için talep
28-10-2024 17:37

Münevver ÖZETİ| Karabulut'u katleden Cem Garipoğlu'nun fethi kabir işlemi sırasında mezarının içinden çıkan 30 santim boyutlarındaki poşetin incelemesi tamamlandı. Alınan örnekler İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kriminal Polis Laboratuvar Müdürlüğü tarafından incelendi.

İncelenen poşette kan izleri tespit edildi. Ancak kan örneklerinin hangi canlıya ya da kime ait olduğu tespit edilemedi. Bunun üzerine ise Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir yeni bir başvuruda bulundu.

YENİDEN İNCELENMESİ TALEP EDİLDİ

Epözdemir'in yaptığı başvuruda, "Son tahlilde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kriminal Polis Laboratuvar Müdürlüğü tarafından mezar içerinde bulunan bu poşet ile ilgili yapılan çalışmalarda sağlıklı bir sonuç elde edilememiştir" denildi.

Sabah’ta yer alan habere göre, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan başvuruda poşetin İstanbul Cerrahpaşa Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü veya İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek yeniden inceleme yapılması ve rapor hazırlanması istendi.

Karabulut ailesinin avukatı aracılığıyla sunulan dilekçe işleme alındı. Savcılığın şimdi ailenin bu talebiyle ilgili bir karar vermesi bekleniyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER