Teknoloji

Galaxy Ring'in yeni detayları sızdırıldı! Seçenekler arttı

Samsung Galaxy Ring ile ilgili önemli bir detay sızdırıldı. Daha büyük boyutlar ve daha uzun batarya ömrü sunabilir.

Galaxy Ring'in yeni detayları sızdırıldı! Seçenekler arttı
21-09-2024 00:02

Samsung, ÖZETİ| giyilebilir teknolojilere bir yenisini ekleyerek bu yıl kullanıcılarını şaşırtmıştı. Sağlık ve fitness takibi için geliştirilen Galaxy Ring, sadece parmağa takılarak nabız, uyku takibi ve diğer sağlık verilerini anında izleyebiliyor. Ancak anlaşılan Samsung, Galaxy Ring’in sunduğu bu işlevselliği daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunmak adına, ürün yelpazesini genişletmiş.

Samsung Galaxy Ring daha fazla seçenek sunacak

Galaxy Ring başlangıçta 9 farklı boyut seçeneği ile duyurulmuştu, ancak gelen yeni bilgilere göre Samsung, bu seçeneklere 14 ve 15 numara olmak üzere iki yeni boyut daha ekleyecek. Ek olarak, bu yeni boyutların sadece daha büyük olmakla kalmayıp, daha büyük batarya kapasitesi sunacağı da konuşuluyor.

The Galaxy Ring will be available in two additional sizes, 14 and 15, in the coming weeks pic.twitter.com/00vP18RAKq

— Max Jambor (@MaxJmb) September 20, 2024

Daha önceki modellerde, batarya boyutu ve kullanım süresi yüzüğün büyüklüğüne göre değişiyordu. En büyük modellerde 22.5 mAh batarya bulunuyor ve bu batarya 7 güne kadar kullanım süresi sunuyordu. Yeni boyutlarda bu süre daha da uzayabilir.

Samsung Galaxy Ring günlük rutinlerinizi kontrol edebilecek!

Samsung Galaxy Ring günlük rutinlerinizi kontrol edebilecek!

Samsung Galaxy Ring, SmartThings entegrasyonu sayesinde günlük ev rutinlerinizi kontrol edebilecek. Örneğin, ışıkları kapatabilecek.

Fiyat tarafında ise kullanıcıları endişelendirecek bir değişiklik olmayacak. Çünkü Samsung, tüm bu boyut seçeneklerine rağmen fiyatı sabit tutuyor. Galaxy Ring, 399 dolar fiyat etiketiyle satışta kalacak. Bu fiyat, boyut ve batarya fark etmeksizin sabit olacak. Yani, kullanıcılar hangi boyutu seçerlerse seçsinler, aynı fiyattan yararlanabilecek.

Samsung’un seçeneği artırması, hem sağlık takibi cihazlarını hem de giyilebilir teknolojiyi daha erişilebilir hale getirmek açısından önemli. Daha fazla boyut ve daha uzun pil ömrü seçenekleriyle Galaxy Ring, pazarda önemli bir yer edinecek gibi görünüyor.

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Read this news article in English
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER