Spor

Galatasaray'da Jelert transferinin perde arkası ortaya çıktı

Tüm Spor - Galatasaray'da beklenilen performansı bir türlü gösteremeyen Elias Jelert'in, transfer listesinin 5. sırasındaki oyuncu olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'da Jelert transferinin perde arkası ortaya çıktı
18-10-2024 09:42

Galatasaray, ÖZETİ| Sacha Boey'i Bayern Münih'e satmasının ardından sağ bek transferi için yoğun çalışmalar yapmış ve sonunda Elias Jelert'i 9 milyon Euro karşılığında renklerine katmıştı. Ancak Danimarkalı oyuncu şu ana kadar gösterdiği performansla beklentilerin çok uzağında kaldı.

TRANSFER LİSTESİNİN 5. SIRASINDAYDI

Sabah'ın aktardığı habere göre; Sarı-kırmızılı kulübün transfer döneminde Jelert'i sağ bek listesinde 5. sıraya yazdığı ortaya çıktı.

İngiltere'den Wan-Bissaka, Fransa'dan Guela Doue ve Lorenz Assignon ile Benfica'dan Alexander Bah'a yolladığı tekliflerden sonuç alamayan Galatasaray, scout ekibinin tavsiyesiyle Elias Jelert'i gündemine dahil etti ve Kopenhag'a bu transfer için 9 milyon Euro ödedi.

KULÜBEYE HAPSOLDU

21 yaşındaki oyuncu sadece 3 resmi maçta ilk 11'de forma giyerken, sağ bek bölgesi Kaan Ayhan'a emanet edildi. Tecrübeli Teknik Direktör Okan Buruk'un bu kararından vazgeçmeyeceği ve Jelert'in yedek kalmaya devam edeceği aktarıldı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER