Spor

Galatasaray - Young Boys / Canlı anlatım

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda temsilcimiz Galatasaray, ilk maçta 3-2 kaybettiği Young Boys takımını ağırlıyor.

Galatasaray - Young Boys / Canlı anlatım
27-08-2024 21:38
UEFA ÖZETİ| Şampiyonlar Ligi play-off turunda temsilcimiz Galatasaray, ilk maçta 3-2 kaybettiği Young Boys takımını ağırlıyor.Abone ol

Avrupa'daki temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off turu rövanş maçında evinde Young Boys'la karşı karşıya mücadele ediyor. Galatasaray'ın Young Boys'u evinde ağırlayacağı karşılaşmayı Norveç Futbol Federasyonu'ndan Espen Eskas yönetiyor.

Galatasaray - Young Boys

Karşılaşma saat 22:00'da başlayacak.

Galatasaray - Young Boys ilk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Nelsson, Kaan Ayhan, Köhn, Torreira, Sara, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Batshuayi, Icardi

Young Boys: Keller, Hadjam, Zoukrou, Ugrinic, Colley, Camara, Niasse, Blum, Lauper, Ganvoula, Monteiro

Tur için 2 farklı galibiyet gerek

İlk maçta rakibine 3-2 kaybeden Galatasaray'ın, turu geçmek için Young Boys'u 2 farklı skorla mağlup etmesi gerekiyor. Her türlü tek farklı galibiyette uzatmalara gidecek olan maçta, beraberlik ve Young Boys'un galibiyeti halinde tur İsviçre ekibinin olacak.

Avrupa'da 318. maçını oynayacak

Galatasaray, Young Boys karşılaşmasıyla Avrupa'da 318. maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar oynadığı 317 müsabakada 113 galibiyet, 120 mağlubiyet ve 84 beraberlik aldı. Aslan bu karşılaşmalarda 429 gol atarken, kalesinde 475 gol gördü.

Elemelerde 33 maç yaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 33 karşılaşmaya çıkan Galatasaray daha önce bu organizasyonda 17 kez de gruplarda mücadele etmeye hak kazandı. Sarı-kırmızılılar 7 kez direkt, 10 kez de elemelerden gruplara yükseldi.

Galatasaray'da, Young Boys müsabakasında geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'ndeki Sparta Prag maçından kırmızı kart cezalısı olan Teknik Direktör Okan Buruk ve Young Boys ile oynanan ilk maçta kırmızı kart gören savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı yer almayacak. Tedavisi süren Kolombiyalı futbolcu Davinson Sanchez'in de oynaması beklenmiyor.

Norveçli Espen Eskas yönetecek

Galatasaray ile Young Boys arasında oynanacak mücadeleyi Norveç Futbol Federasyonu'ndan Espen Eskas yönetecek. Espen Eskas'ın yardımcılıklarını Jan Erik Engan ile Jan Erik Engan yapacak. Maçın dördüncü hakemi Mohammad Usman Aslam, VAR'da ise Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Rob Dieperink olacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER