Spor

Fred'den Jose Mourinho itirafı!

Tüm Spor - Fenerbahçe'de Fred, UEFA TV'ye açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu, teknik direktörü Jose Mourinho'dan övgüyle bahsetti ve Portekizli hocanın Manchester United'a transferindeki etkisini açıkladı.

Fred'den Jose Mourinho itirafı!
22-10-2024 18:27

UEFA ÖZETİ| Avrupa Ligi'nde Manchester United ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Fred, teknik direktör Jose Mourinho ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fred'in UEFA TV'ye yaptığı açıklamalar şöyle:

"Harika bir menajer ve ona çok minnettarım"

"Mourinho'nun kalitesinden bahsetmeme gerek yok; herkes onları ve kazandığı şampiyonlukları biliyor. Harika bir menajer ve ona çok minnettarım."

"Shakhtar'dayken beni aradı"

"Beni Manchester United'a getiren kilit insanlardan biriydi. Shakhtar'dayken beni aradı ve United'a gitmemi istediğini söyledi ve Jose Mourinho'nun aramasından sonra bunu reddedemedim."

"Fenerbahçe'deyim ve o yine burada"

"Ve şimdi, ben Fenerbahçe'deyim ve o yine burada, yani tekrar bir aradayız. Onunla çalışmaktan çok mutluyum ve minnettarım. O, teknik kadroya ve oyunculara çok şey katan harika ve saygı duyulan bir insan."

"Burada iyi bir iş çıkaracağız"

"Birçok şampiyonluk kazanmak istiyoruz ve o da bunun için geldi; tablonun zirvesine ulaşmamıza, Avrupa şampiyonluğu için savaşmamıza yardım etmek için ve eminim ki birlikte burada iyi bir iş çıkaracağız."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER