Teknoloji

Fortnite ve Epic Games Store, App Store'da Yayımlanacak!

Epic Games, Fortnite ile Epic Games Store uygulamalarının Apple'ın App Store başvuru sürecinden geçtiğini duyurdu. Epic Games'e göre Apple, şirkete bir kez daha zorluk çıkardı.

Fortnite ve Epic Games Store, App Store'da Yayımlanacak!
06-07-2024 09:03

Geçtiğimiz ÖZETİ| hafta sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, ABD merkezli teknoloji devi Apple ile Epic Games arasındaki yeni bir gelişmeden bahsetmiştik. Epic Games, Avrupa Birliği Dijital Piyasalar Yasası (DMA) kapsamında Fortnite ve Epic Games Store uygulamasını App Store'a getirmek için resmî başvuruyu gerçekleştirdiğini açıklamıştı.

Şimdiyse konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Epic Games, Apple'ın App Store başvuru sürecinden başarıyla geçtiğini açıkladı. Yani Fortnite ile Epic Games Store uygulamalarının yeniden App Store'da yayımlanması için hiçbir engel kalmadı.

Apple, Epic Games'e yine zorluk çıkarmış

Epic Games Apple

Epic Games, konuyla ilgili açıklamasında Apple'ın kendilerine yine zorluk çıkarttığını söyledi. Yapılan açıklamaya göre Epic Games Store uygulaması, App Store'a fazla benzediği için reddedildi. Şirket, Epic Games Store uygulaması için yaşanan sorunu yine de Avrupa Birliği düzenleyicilerine götüreceğini söyledi. 

Epic Games'in yaptığı başvuruyla ilgili detaylı bilgi için:


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER