Spor

Flaş iddia: Beşiktaş'ın eski hocası, Abdullah Avcı'nın ekibine giriyor

Tüm Spor - Trabzonspor’da, yardımcı antrenörler Egemen Korkmaz ve Mustafa Sarp'ın ayrılıkları sonrası, BeÅŸiktaÅŸ'ın eski hocası Önder Karaveli'nin teknik ekipte oluÅŸan boÅŸluÄŸu doldurması için göreve getirileceÄŸi iddia edildi.

Flaş iddia: Beşiktaş'ın eski hocası, Abdullah Avcı'nın ekibine giriyor
24-06-2024 20:08

Trabzonspor’da, ÖZETİ| yardımcı antrenörler Egemen Korkmaz ve Mustafa Sarp'ın ayrılıkları sonrasında teknik ekip için yeni isimler ortaya atıldı.

NTV Spor'da yer alan habere göre, Trabzonspor’da teknik ekipte yaşanan ayrılıkların ardından gözler yeni katılacak isimlere çevrildi. 



ÖNDER KARAVELİ SÜRPRİZİ


Bordo-mavililerin gündeminde bulunan ilk ismin bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Önder Karaveli'nin olduğu belirtildi. Taraflar arasındaki anlaşmanın yakın olduğu kaydedilen haberde Karaveli’nin büyük oranda Abdullah Avcı’nın ekibinde yeni yardımcı hoca olarak yer alacağı ifade edildi.

Uzun yıllar Beşiktaş'ın alt yaş kategorilerinde çeşitli görevler yapan ve 2021-2022 sezonunda da kısa aralıklar ile siyah-beyazlı takımın teknik direktörlüğünü yapan Önder Karaveli, daha sonra Adanaspor, 68 Aksaray Belediye ve Eskişehirspor'da teknik direktör olarak görev yaptı.


Editor : Åžerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER