Spor

Flaş hamle! David Luiz, Süper Lig yolunda

Tüm Spor - Transfer döneminin kapanmasına kısa süre kala Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılar, stoper transferinde ibreyi Brezilyalı savunmacı David Luiz’e çevirdi.

Flaş hamle! David Luiz, Süper Lig yolunda
03-09-2023 18:12

Beşiktaş’ta ÖZETİ| transfer çalışmaları devam ediyor. Stoper bölgesine bir transfer daha yapmak isteyen siyah-beyazlılarda gündeme gelen son isim Brezilyalı futbolcu David Luiz oldu.

Sergio Ramos transferinden İspanyol oyuncunun yüksek talepleri nedeniyle vazgeçen siyah-beyazlı yönetim, Brezilya ekiplerinden Flamengo'da forma giyen 36 yaşındaki David Luiz'in durumunu araştırmaya başladı.

Beşiktaş, anlaşma sağlanması halinde oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalamak istiyor. Kulübüyle sözleşmesi 31 Aralık’ta sona erecek Brezilyalı futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ise ödenmeyecek.

ÜST DÜZEY TAKIMLARDA FORMA GİYDİ

Kariyerinde Chelsea, Arsenal, Paris Saint-Germain ve Benfica gibi Avrupa’nın üst düzey takımlarında forma giyen David Luiz, 1 Eylül 2021 tarihinde transfer olduğu Flamengo’da şu ana kadar 94 resmi maçta forma giyip, takımına 1 gol, 2 asistlik katkı sağladı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER