Spor

Filip Kostic'ten Manchester United açıklaması

Tüm Spor - Samsunspor ile berabere kalan Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin, Dusan Tadic ve Filip Kostic açıklamalarda bulundu.

Filip Kostic'ten Manchester United açıklaması
20-10-2024 23:37

Trendyol Süper ÖZETİ| Lig’in 9. haftasında Samsunspor ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan mücadele 2-2 beraberlikle sona erdi. Fenerbahçe ligde 17 puana yükseldi.

Maçın ardından Fenerbahçe oyuncuları Allan Saint-Maximin, Dusan Tadic ve Filip Kostic mücadeleyi değerlendirdi. 

MAXIMIN: HEPİMİZİN HATASI

Saint-Maximin maçın ardından açıklamasında; "Puan kaybında çok fazla sebep var, mutlu değiliz. Karakter gösterdik, iyi iş çıkardık maçın genelinde. İkinci golü de bulduk. İkinci yediğimiz gol, öyle bir gol ki... Atacakları golün kenarlardan geleceğini konuştuk. Böyle gol yememeliydik. Ben dahil hepimizin hatası. Çok daha iyisini yapmalıyız ki bir daha böyle gol yemeyelim. Gol attım ama mutlu değilim." dedi. 

DUSAN TADIC: SONUÇ HAYAL KIRIKLIĞI

Dusan Tasic ise; "Mühim olan şey sonuç. Sonuç olarak da hayal kırıklığı yaşıyoruz. Evet Samsun zor bir takım. İyi bir momentum yakaladılar ama bizim seviyemizde bir takımın da böyle goller yememesi gerekiyor. Sonuç hayal kırıklığı." ifadelerini kullandı. 

FILIP KOSTIC: ÇALIŞMAYA DEVAM ETMELİYİZ

Filip Kostic açıklamasında; "Maça iyi başladık ama sonuç iyi olmadı. Bu maçla alakalı geliştirmemiz gereken noktalar var. Çalışmaya devam etmeliyiz. Bir kaç gün sonra Manchester United ile maçımız var. İnanmalı ve çalışmaya devam etmeliyiz." sözlerini sarfetti. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER