Gündem

FETÖ’den normalleşme maskesi altında Türkiye’ye karşı tehlikeli plan

FETÖ elebaşı Gülen'in ölümünden sonra “normalleşme” talebinde bulunan örgütün üst düzey militanlarından Mahmut Akpınar, iktidarın “tansiyonu düşürmesi” ve firari teröristlerin görevlerine geri dönmesi gibi skandal çağrıda bulundu.

FETÖ’den normalleşme maskesi altında Türkiye’ye karşı tehlikeli plan
25-10-2024 17:28

HABER7

Sığındığı ÖZETİ| ABD’de ölen Fetullah Gülen’in ardından para ve post kavgasına tutuşan FETÖ’cü teröristler gözünü Türkiye’ye dikti. Kanlı örgütten, iktidara “normalleşme” çağrısı geldi.

İHANET İÇİNDE YENİDEN DEVLETE SIZMA PEŞİNDE

Örgütün firari teröristlerinden Mahmut Akpınar, elebaşı Gülen’in ölümünün ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “tansiyonu düşürme” adımı beklediklerini söyledi. Kılcal damarlarına kadar sızdıkları kamu kurumlarından sökülüp atılan FETÖ’cülerin yeniden görevlerine dönmesi gerektiği mesajını veren Akpınar, terörist Gülen’in vefatı sonrası iktidarın “husumeti artırmayı tercih ettiğini” savunarak, bunun rasyonel nedeni olmadığını savundu.

Elebaşı Gülen'in Pensilvanya'daki cenaze törenine katılan FETÖ mensuplarının birçoğu yüzünü gizledi.

ADETA YALVARDI: TANSİYON DÜŞSÜN

FETÖ firarilerinin yönetiminde yurt dışından kaçak yayın yapan “tr724” isimli haber sitesinde “Gülen’in vefatı: Kaçırılan bir fırsat” başlıklı yazısı yayınlanan Mahmut Akpınar, şu ifadelere yer verdi:

“Fetullah Gülen‘in ölümüyle birlikte pek çok insan Erdoğan’ın geride kalanlara aynı husumeti sürdürmeyeceğini, tansiyonu düşüreceğini umdu. Böylesi bir tavır ortamın yumuşamasına zemin hazırlar ve ülkenin normalleşmesine imkân verirdi. Bundan en çok kazanan da ülke ve iktidar olurdu. Yetişmiş insanlardan yararlanma yolları açılır, yavaş yavaş hayat normalleşirdi. Çünkü 1980 darbesinde bile ülke 5-6 yılda normalleşmişti. Lakin bu süreç başlayalı 10 yılı geçti, hala gerilim, kavga, baskı, tarassut devam ediyor.

Gülen‘in vefatı sonrası Erdoğan iktidarı daha da germeyi, husumeti artırmayı tercih etti. ‘Bunun rasyonel bir nedeni olabilir mi?’ diye düşünüyoruz...”


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER