Spor

Fenerbahçe, Galatasaraylı eski genç yıldızla anlaştı

Tüm Spor - Transfer döneminin hareketli takımlarından Fenerbahçe, Marsilya'da oynayan Galatasaray'ın eski oyuncusu Bartuğ Elmaz'la prensip anlaşmasına vardı.

Fenerbahçe, Galatasaraylı eski genç yıldızla anlaştı
18-07-2023 18:57

Yaz ÖZETİ| transfer döneminin hareketli takımlarından Fenerbahçe, Galatasaray altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon başında Marsilya'ya transfer olan Bartuğ Elmaz'ı transfer etmeye çok yakın.

MARSÄ°LYA Ä°LE ANLAÅžMA TAMAM!

Fenerbahçe, Bartuğ Elmaz'ın transferi için hem oyuncu hem kulübüyle anlaşma sağladı. Sarı-lacivertlilerin genç futbolcunun transferini kısa süre içerisinde açıklayacağı öğrenildi.

Futbola 2013 yılında Galatasaray altyapısında başlayan Bartuğ Elmaz, 9 yıl sarı-kırmızılı takımın altyapısında top koşturdu. Sarı-kırmızılı taraftarların kendisinden çok şey beklediği Bartuğ, istediği forma şanslarını alamadığı gerekçesi ile geçen sezon başında Marsilya'ya transfer olmuştu. 

Geçtiğimiz sezon Marsilya B takımında 6 maça çıkan 20 yaşındaki ön libero, 2 gol attı. Bartuğ, A takımda ise Fransa Kupası üçüncü turunda Hyeres ile oynanan maçta 4 dakika süre aldı.


Editor : Åžerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER